Tecavüz Edilen Kadın Boğularak Öldürüldü

Kahramanmaraş'ta boş araziye atılmış bir kadın cesedi bulundu. Yapılan incelemede 4 çocuk annesi kadının tecavüz edildikten sonra iple boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Tecavüz Edilen Kadın Boğularak Öldürüldü
  Alınan bilgiye gö ; re , Kahramanmaraş ' ın merkeze bağlı Yusuf Hacılı kö ; yü ; sakinleri , kö ; y mezarlığı yakınındaki boş bir arazide torba iç ; erisinde bir kadın cesedi gö ; rdü ; . Kö ; ylü ; lerin durumu jandarmaya bildirmesinin ardından olay yerine gelen ekipler , torba iç ; erisinde bir kadın cesedi buldu .

Yapılan incelemenin ardından Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırılan kadının , 47 yaşındaki dö ; rt ç ; ocuk annesi Fatma K . olduğu belirlendi . Yapılan otopside tecavü ; ze uğradığı ve iple boğularak ö ; ldü ; rü ; ldü ; ğü ; tespit edilen Fatma K . ' yı , morga gelen aile fertleri de teşhis etti .

4 yıl ö ; nce kocası kalp krizi sonucu kaybeden Fatma K . ' nin bir sü ; re ö ; ncesine kadar temizlik işlerinde ç ; alıştığı ve ailesini bu şekilde geç ; indirdiği ö ; ğrenildi .
Morg ö ; nü ; nde otopsinin bitmesini bekleyen yakınları , katilin ya da katillerin bir an ö ; nce yakalanarak adalete teslim edilmesini isterken , Fatma K . ' nın kayınbiraderi Orhan Elmas da , cinayeti işleyen kişi veya kişilerin Fatma K . ' nin tanıdığı kişilerden biri olabileceğini ö ; ne sü ; rdü ; . Elmas , ' Ü ; zerinde 7-8 milyarlık takı vardı . Yani ben ondan şü ; pheleniyorum . Yaptılarsa o yü ; zden yaptılar . Başka ne olabilir ki? Dü ; n sabah 9-10 gibi gitmiş . Ondan sonra kızı arıyor kendini , telefonu kapalı . Belli ki tanıdık birileri yapmış . Eğer arabayla gö ; tü ; rdü ; lerse , zorla mü ; mkü ; n değil gö ; tü ; remezler , 3 kişi başa ç ; ıkamazdı onunla . Yani tanıdık birileridir , yü ; zde yü ; z . Yusuf Hacılı kö ; yü ; nü ; n orada da atmışlar paket halinde . İple boğmuşlar . Bildiğimiz bu . İnşallah kısa bir zamanda bulurlar . Bizim ciğerimiz yandı ' diye konuştu .

Olayla ilgili geniş ç ; aplı soruşturma başlatıldı .