Omü'lü Bayan Judocular Yeniden Şampiyon

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Bayan Judo Takımı Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan'ı makamında ziyaret etti.

Omü'lü Bayan Judocular Yeniden Şampiyon
OMÜ Yaşar Doğu Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Bayan Judo Takımı sporcuları, antrenörler Öğretim Görevlisi Hasan İmamoğlu ve gelecek yıl antrenörlüğü devralacak olan Osman Altunbaş ile birlikte Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan'ı makamında ziyaret etti. 13-14 Mart tarihleri arasında Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası'nda bu yıl da birinci olan OMÜ Bayan Judo Takımı, 1990 yılından bu yana birinciliği elden bırakmazken, sporcular Kayseri'deki şampiyonada ferdi başarılar da elde etti.
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, kendisini ziyarete gelen Milletvekili Fatih Öztürk ile birlikte sporcularla sohbet ederken, önce okulun ardından da sporun geldiğini belirten Fatih Öztürk, federasyonlardan en çok istedikleri şeyin öğrencilerin uzun kamp uygulamasından kurtarılması olduğunu belirtti ve uzun süren kamp çalışmalarının öğrencilerin başarılarını olumsuz yönde etkilediğini söyledi.
Sporcularla yakından ilgilenen ve her biri ile tek tek sohbet eden Rektör Akan, sporculara çeşitli hediyeler verdi.