Milletvekili Çelik, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Sakarya Hasan Ali Çelik, Arifiye Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarla dayanışma toplantısında muhtarların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Çelik, Muhtarların Sorunlarını Dinledi
  Arifiye Belediyesi Sosyal Tesislerinde muhtarlarla dayanışma toplantısı düzenlendi . AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu , muhtarların sorunlarını dinlediler . Arifiye ilçesine bağlı mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı dayanışma toplantısında mahalle ve köylerdeki sorunlar konuşularak çözüm yolları arandı . Muhtarlar milletvekili Çelik ve Başkan Karakullukçu ' ya mahalle ve köylerindeki sorunları aktararak çözüm bulunmasını istediler . Toplantıda bozuk olan yollar ve yanmayan sokak lambaları muhtarların ortak şikayeti oldu .
Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu , muhtarların sorularını tek tek cevaplandırdı ve çözümü hakkında bilgi verdi . Asfalt sezonunun başlaması ile birlikte ilçede asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını belirten Başkan Karakullukçu , bu yıl hedeflerinin 15 bin ton asfalt atmak olduğunu söyledi .
Milletvekili Hasan Ali Çelik ise , sorunların çözümünün takipçisi olacağını ifade ederek , " Toplantıya katılmaktan büyük bir memnuniyet duydum . Sorunların ortak toplantıda dile getirilmesi ve ortak çalışmalarla çözüm yollarının araştırılması en etkili çözümdür . Arifiye ' de ki bu dayanışma toplantısı umarım tüm ilçelerimize de örnek olur " dedi .
Muhtarlar yapılan toplantının çok verimli olduğunu belirterek , Başkan Karakullukçu ' ya temizlik konusunda gösterdiği hassasiyet ve hizmetinden dolayı ayrıca teşekkür ettiler .