Huzurevinde Sıra Gecesi

Adana Huzurevi'nde Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen sıra gecesinde huzurevi sakinleri ilerleyen yaşlarına rağmen adeta gençlere taş çıkartırcasına eğlendi.

Huzurevinde Sıra Gecesi
  Adana Huzurevi ' nde ' 18-24 Mart Yaşlılar Haftası ' nedeniyle sıra gecesi dü ; zenlendi . Sıra gecesinde Seyhan Şanlıurfalılar Yardımlaşma , Dayanışma ve Kü ; ltü ; r Derneği ü ; yelerinin seslendirdiği parç ; alar ile yaşlılar unutamayacakları bir gü ; n yaşadılar .
Gecede bir sü ; re mü ; ziğe alkışla eşlik eden huzurevi sakinleri , 12 yıldır huzurevinde kalan Meral Girici ' nin ( 78 ) oynayarak yaşlıları tek tek piste kaldırmasıyla eğlenmeye başladı . Yaşları ilerlemesine rağmen yaşlılar piste ç ; ıkarak genç ; lere taş ç ; ıkartırcasına oynadı . Engelli olan yaşlılar ise tekerlekli sandalyesinden arkadaşlarına eşlik etti .

Meral Girici , 12 yıldır huzurevinde kaldığını , burada genç ; liğinde yakalayamadığı mutluluğu bulduğunu , ç ; ok huzurlu olduğunu belirterek , ' Ben oynayarak ve gü ; lerek genç ; kalıyorum . 78 yaşındayım ama 20 yaşında gibiyim . Bunu sü ; rekli gü ; lmeme ve oynamama bağlıyorum . Genç ; lere de hayatta hep gü ; lmelerini ve oynamalarını tavsiye ediyorum . Hayatın yü ; kü ; nü ; ancak bö ; yle ç ; ekerler ' dedi .