Chp İl Yönetimi Görev Dağılımını Yaptı

Geçtiğimiz günlerde olağan il kongresini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) yeni yönetim görev dağılımını yaptı.

Chp İl Yönetimi Görev Dağılımını Yaptı
  CHP Gaziantep Başkanı Hasan Ö ; ztü ; rkmen , yaptığı aç ; ıklamada , gö ; reve seç ; ilen yö ; netim kurulunun gü ; ndemdeki konuları gö ; rü ; şmek ü ; zere toplandığını belirtti . Yapılan toplantı sonucunda gö ; rev dağılımının yapıldığını kaydeden Ö ; ztü ; rkmen , ' Parti tü ; zü ; ğü ; mü ; zü ; n ilgili hü ; kü ; mleri gereğince , İl Sekreterliğine Ali Şimşek , İl Saymanlığına M . Coşkun Atalamış ve İl Eğitim Sekreterliğine Mustafa Kaya seç ; ilerek gö ; revlendirilmişlerdir ' dedi .

Ö ; ztü ; rkmen , Tü ; rkiye ' nin ve Gaziantep ' in ç ; ö ; zü ; m bekleyen ö ; ncelikli sorunlarının kendilerine bü ; yü ; k bir sorumluluk yü ; klediğinin bilincinde olduklarını kaydettiği aç ; ıklamasında , şu ifadelere yer verdi :

' Yö ; netim kurulumuz seç ; im sonrası ö ; rgü ; tsel ilişkilerimizi gö ; zden geç ; iren bir ç ; erç ; evede eksikliklerimizi gideren ç ; ağdaş , demokratik ve katılımcı bir yö ; netim anlayışı sergileyerek partimizin toplumsal bağlarını gü ; ç ; lendirmeyi amaç ; layan bir siyaset anlayışı sergileyecektir . Kentimizde işsizlik , yoksulluk sü ; rekli artarak bü ; yü ; mektedir . Eğitim başta olmak ü ; zere kentimiz adına ve bü ; yü ; klü ; ğü ; ne yakışmayacak ö ; lç ; ü ; de gerilemiştir . Toplumsal gelir dağılımındaki eşitsizlik ve adaletsizlikler kentimizde sosyal ve ekonomik yapılanmayı bozmakta , suç ; oranları hızla artmaktadır . Kentimizin ç ; ö ; zü ; m bekleyen sorunlarının tespiti ve ç ; ö ; zü ; mü ; konusunda ü ; niversiteler başta olmak ü ; zere kamu kurum ve kuruluşlarıyla yakın işbirliği iç ; erisinde olacağız . Başta yerel yö ; netimlerin uygulamaları olmak ü ; zere kentimizi ve insanımızı ilgilendiren her alanda kent ve kamu yararını gö ; zeten politikaları ö ; neren ve uygulamalarının takipç ; isi olan bir anlayışla hareket edeceğiz . '