Birinciliği Kaptırmadılar

Güzelyalı İlköğretim Okulu Öğrencileri İzmir'de gerçekleştirilen halk oyunları yarışmasında güçlü rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıktılar

Birinciliği Kaptırmadılar
  Güzelyalı İlköğretim Okulu Öğrencileri İzmir ' de gerçekleştirilen halk oyunları yarışmasında güçlü rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıktılar . Yarışma öncesi Konak Belediye Başkanı Dr . Hakan Tartan ' ı ziyaret eden ve " Altın " sözü veren minikler , bu başarının ardından öğretmenleriyle birlikte soluğu Başkanın yanında aldılar .
Birincilik kupasını Başkan Tartan ' a getiren minikler , önümüzdeki günlerde yapılacak olan Ege Bölgesi Halk Oyunları Yarışması ' ndan da başarıyla döneceklerini söylediler ve bu başarıyı paylaşmak için yarışma gününü heyecan içinde beklediklerini belirttiler . Başkan Tartan da her başarının ardında programlı ve disiplinli bir çalışma yattığını ve bunun da hedefe ulaşmada itici güç olduğunu ifade etti . Başarıların mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğinin altını çizen Tartan , minik öğrencileri armağansız göndermedi .