Belediyeler İle Sözleşme İmzalandı

Belediye-İş Sendikası 2010 yılı toplu iş sözleşmesi görüşmelerin kapsamında Isparta'ta 6 belediye ile sözleşme imzaladı.

Belediyeler İle Sözleşme İmzalandı
  Üç yılı kapsayan toplu iş sözleşmelerinde belediyelerle mutabakata varıldığını belirten Belediye-İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt , " 2010 yılı içinde Yalvaç Kozluçay Belediyesi ile 7 işçi için yüzde 12 oranında ücret zammı alındı . Keçiborlu Belediyesi ' nde 32 işçimizi için yüzde 18 oranında zam almayı başardık . Senirkent Yassıören Belediyesi ' nde çalışan 10 işçimiz için yüzde 10 , Gökçehöyük Belediyesi ' nde çalışan 3 işçimiz için de yüzde 15 oranında yevmiye ve sosyal yardım zammı aldık . Yalvaç ' a bağlı Yukarıkaşıkara Belediyesi ' nde de 5 işçi için yüzde 22 oranında zam alındı " dedi .
Şarkikaraağaç Belediyesi ile yoğun geçen görüşme sürecinin ardından bazı kararlarda uzlaşamadıklarını belirten Kurt , " Şarkikaraağaç ' ta 128 işçimiz için görüşme masasına oturduk . Yüzde 20 ' lik zam istedik . Talep kabul edilmeyince arabulucu olarak 9 Eylül Fakültesi Öğretim Üyesi Prof . Dr . Fevzi Demir görevlendirildi . Arabulucunun girişimiyle yüzde 8 oranında anlaşmaya varıldı . Sözleşme tarafımızca imzalandı . Geriye sadece Başkan Mevlüt Özdemir ' in sözleşmeyi imzalaması kaldı " şeklinde konuştu .