Bakan Kavaf'ın Eşcinsellikle İlgili Sözlerine Mektuplu Destek

Yazar Abdurrahman Dilipak ve eşi Asiye Dilipak'ın da bulunduğu bir grup, Devlet Bakanı Aliye Kavaf'ın eşcinsellikle ilgili söylediği sözlere destek vererek, desteklerini içeren mektubu bakanlığa gönderdi.

Bakan Kavaf'ın Eşcinsellikle İlgili Sözlerine Mektuplu Destek
  Abdurrahman Dilipak ile Hayata Ç ; ağrı Platformu sö ; zcü ; sü ; olan eşi Asiye Dilipak ' ın da aralarında bulunduğu bir grup , ö ; ğlen saatlerinde Sirkeci Postanesi ö ; nü ; nde toplandı . Kalabalık grup , Bakan Kavafı ' ın eşcinsellikle ilgili sö ; ylediği sö ; zlere destek verdi ve desteklerini iç ; eren mektubu bakanlığa gö ; nderdi .

Grup adına konuşan Asiye Dilipak , ' Son gü ; nlerde yaşanan ' eşcinsellik bir hastalıktır ' tartışmaları ü ; zerine bö ; yle bir mektup yazma ihtiyacı duyduk . Konuyla ilgili ç ; eşitli gö ; rü ; şler mevcuttur . Bir gö ; rü ; şe gö ; re eşcinsellik bir insanda doğuştan var olan bir yö ; nelim değil , doğaya uymayan bir sapmadır . Diğer bir gö ; rü ; şe gö ; re ise eşcinsellik insanda tanımlanan ü ; ç ; yö ; nelimden biridir . Bü ; tü ; n ilahi dinler , eşcinselliği bir bozulma , sapma , gayri ahlaki bir tutum ve gü ; nah olarak gö ; rü ; r . Bir ç ; ok İslam ü ; lkesinde de eşcinsellik yasaktır . Bu yasaktan amaç ; bu durumun yaygınlaşmasının ö ; nü ; ne geç ; ilmesi ve insan neslinin korunmasıdır . İnsan nesliyle ve dü ; nyanın geleceği ile oynayan zihniyet ve oluşumlar tarafından da beslenen ve desteklenen eşcinsellik , bize gö ; re de anomali bir durumdur . İnsanlığın geleceğini tehdit eden eşcinselliğin bir anomali olarak gö ; rü ; lmemesi , sorunu yaşayanların tedavisini kö ; reltecek ve durumun yaygınlaşmasına neden olacaktır ' dedi .

Grup , mektubu bakanlığa gö ; nderdikten sonra postaneden ayrıldı .