Aşçılar Manavgat'ta Buluştu

Manavgat Aşçılar Derneği'nin (MAD) düzenlediği '1

Aşçılar Manavgat'ta Buluştu
Manavgat Aşçılar Derneği'nin (MAD) düzenlediği '1. Aşçılar Balosu' renkli görüntülere sahne oldu. 400 davetlinin katıldığı Kumköy Beach Otel'deki baloda Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen aşçı ceketi giyip, boyunlarına regalya taktı.
2006 yılında kurulan Manavgat Aşçılar Derneği'nin (MAD) bu yıl ilkini düzenlediği Aşçılar Balosu'na Manavgat Kaymakamı H. İbrahim Türkoğlu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kızılot Belediye Başkanı Mustafa Keçer, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Şükrü Vural, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Atila Yıldız, TUDER Başkanı Cengiz Haydar Barut, MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş ve 400 davetli katıldı.
MAD Başkanı İsmail Karataş, açılış konuşmasında derneği daha aktif hale getirmek için çalıştıklarını belirterek, birlikten kuvvet doğduğunu söyledi. Manavgat'ın turizmde söz sahibi olduğunu da ifade eden Karataş, bölgede bulunan her bir otelin son derece önemli yeri olduğunu kaydetti.
Karataş, konuşmasının ardından derneğe katkılarından dolayı Manavgat Kaymakamı H. İbrahim Türkoğlu ve Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e aşçı ceketi giydirip, boyunlarına regalia taktıktan sonra kristal plaket verdi.