Akarken Görevi Devraldı

Muğla Yiyecek Maddesi Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası olağan kongresinde 12 yıldır görevi yürüten İhsan Özgen karşısında aday olan Güven Akarken, seçimi kazanmasının ardından devir teslim töreni yapıldı

Akarken Görevi Devraldı
Muğla Yiyecek Maddesi Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası olağan kongresinde 12 yıldır görevi yürüten İhsan Özgen karşısında aday olan Güven Akarken, seçimi kazanmasının ardından devir teslim töreni yapıldı.
İhsan Özgen, kongrede karşısına aday olan ve seçimi kazanan yeni yönetimi kutlarken, "12 yıldır bu görevi yürütüyordum. Yapılan seçimde Güven Akarken kardeşimiz üyelerimizin oyları ile yeni Oda Başkanı seçildi. Demokratik seçimlerde bunlar olabiliyor. Bu güne kadar yürüttüğümüz görevi bundan sonra Güven kardeşimiz çıtayı daha da yükselterek yürüteceğine inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerdim" dedi.
Muğla Yiyecek Maddesi Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası'nın yeni başkanı Güven Akarken ise, "Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bayrağı bir adım daha ileriye götürmeye çalışacağız. İhsan başkanımızın 12 yıllık tecrübesinden faydalanacağız. Yeni dönem başlamıştır. Esnaflarımız ile beraber bu görevi yürüteceğiz. Çünkü esnaflarımız bitme noktasındadır" dedi.
Geçen hafta sonunda yapılan kongrede görev gelen Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası yönetimine Güven Akarken, Ali Türköz, Ramazan Cimit, Ekrem İnce, Nafiz Sarığolu, Süleyman Kaya, Hayrettin Akay, Haluk Doğulu ve Özay kırkan seçilmişti.