Ahmet Reyiz Yılmaz: 'İçimizdeki Müslüman Türk Kimliği Arkasında Gizlenen Ermeniler Çok Daha Tehlikeli'

Milliyetçi ve Muhafazaka Parti (MMP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz'dan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kaçak Ermeni kararına destek geldi.

Ahmet Reyiz Yılmaz: 'İçimizdeki Müslüman Türk Kimliği Arkasında Gizlenen Ermeniler Çok Daha Tehlikeli'
  Yılmaz , ' İç ; imizdeki Mü ; slü ; man Tü ; rk kimliği arkasında gizlenen Ermeniler ç ; ok daha tehlikeli ' dedi .

Yazılı aç ; ıklama yapan Ahmet Reyiz Yılmaz , Erdoğan ' ın kaç ; ak Ermenileri yurtlarına geri yollama kararını desteklediğini belirterek , ' Ç ; ok yerinde ve isabetli bir karar . Hatta Ermeni asıllı olan vatandaşlarımızın gerç ; ek kimlikleri teşhir edilmek sureti ile siyaset yapmasına izin verilmelidir . Renksiz ve sinsi iç ; erden yıkıcı dü ; şmanlıkları ö ; nlemek zorundayız . Sayın Başbakanın kaç ; ak Ermenileri Ermenistan ' a yollama projesi , Mü ; slü ; man Tü ; rkler aleyhine alınan soykırım kararları arifesinde ç ; ok doğru ve ö ; nemli bir karardır . Milliyetç ; i ve Muhafazakar Parti olarak bu kararın arkasındayız ' dedi .

Yılmaz , Tü ; rkiye ' deki Ermeni siyasilerin de teşhir edilmesi gerektiğini sö ; yledi . Ermeni ö ; rgü ; tlerin yaşamasına verilen dolaylı meclis desteklerinin millete anlatılması gerektiğini savunan Yılmaz , ' Tü ; rk Milletinin iyi niyeti ve Mü ; slü ; man merhameti başına bü ; yü ; k belalar aç ; ıyor . Osmaniye Ç ; ukurova havzasının Ermeni başkenti kabul edilmesi iç ; in Ermeniler tarafından Osmaniye ve Bahç ; eli kazaları merkezli bü ; yü ; k Fransız destekli Mü ; slü ; man Tü ; rklere karşı bü ; yü ; k Ermeni katliamları yapılmıştır . Osmanlının son İstanbul hü ; kü ; metinde Osmaniyeli İç ; işleri Bakanı bir Ermeni ' nin Osmanlıyı iç ; erden yıkma ç ; alışmaları gü ; nü ; mü ; z siyasi lider kadroları yapılanmalarına da ışık tutmak zorundadır . Osmaniye ' nin Lozan da Ermeni ü ; ssü ; ve başkent ilan edilmesi bugü ; n iç ; in de bü ; yü ; k ö ; nem arz etmektedir . Ö ; calan , Ahmet Tü ; rk ve birç ; ok DTP ' lilerin birç ; oğunun Osmaniye havzası Ermenilerine mensup olması bu bö ; lgeyi mercek altına almaya muhtaç ; bırakmaktadır . DTP dışında hangi makamlarda hangi Ermenilerin oturduğu millete aç ; ıklanmak zorundadır . Osmaniyeli siyasiler bize başta Osmaniye ve ç ; evresinden gelen ve Tü ; rk siyasetinde yerini almış olan Tü ; rk gö ; rü ; nü ; mlü ; Ermenileri aç ; ıklasınlar . Bu gö ; rev onlarındır . Gö ; rü ; nen o ki , Lozan ' ın Ermeni başkenti Osmaniye bize yeni sü ; rprizler sunmaya aç ; ıktır ' aç ; ıklamasında bulundu .