Oğlu Nejat Uygur'un vasiyetini açıkladı

Babası Nejat Uygur'un yanında ayak ayak üstüne atamadıklarını belirten Behzat Uygur babasının vasiyetini de açıkladı.

  Ü ; nlü ; tiyatro sanatç ; ısı Nejat Uygur ' un en kü ; ç ; ü ; k oğlu Behzat Uygur , Kanaltü ; rk TV ' de yayınlanan Laf Aramızda programının konuğu oldu . Programda ç ; ok ilginç ; aç ; ıklamalar yapan Uygur , babasının rahatsızlığından genç ; komedyenlere kadar birç ; ok konuda dobra dobra konuştu .

' ARAMIZDA MESAFE VAR '

** Sevgili baban Nejat Uygur ' un 3 yıl ö ; nce beyin damarı tıkandı ve sol tarafına felç ; indi . Allah sağlıklı uzun ö ; mü ; r versin tabii ; şö ; yle getirin noteri vasiyetimi yazacağım dedi mi hiç ; ?
Yok yok . Onun esprisini yapardı . Bir gü ; n oyunda bana , &ldquo ; Vasiyetinizi okudum baba , mezarıma yangın sö ; ndü ; rü ; cü ; koyun yazmışsınız , neden diye sorun&rdquo ; dedi . . . Sahnede &ldquo ; Neden , yangın sö ; ndü ; rü ; cü ; &rdquo ; diye sordum . &ldquo ; Eee cennete gitmeyeceğiz ya oğlum . Gideceğimiz yer sıcak&rdquo ; diye cevap verdi .
** Tiyatronun kulisinde babanla ilişkiniz nasıldı?
Mesafe vardı tabii . Tiyatroda ö ; rnek teşkil etsin diye en fazla fırç ; ayı da biz yerdik . Biz başkalarının yanında babamla ' Nejat Bey ' diye konuşurduk .
** Babanın yanında bacak bacak ü ; stü ; ne atabilir misin?
Hayır hayır hayır hayır , Asla .
** Şahan Gö ; kbakar ' ı nasıl buluyorsun?
Ç ; ok samimi olarak sö ; ylü ; yorum izlemedim . Hani izleyip de ' izlemedim ' diyenler var ben onlardan değilim . Sanki ayıpmış gibi Şahan Gö ; kbakar izlemek . Benim ç ; ocuklarım Şahan ' ın filmlerine bayılıyorlar , birkaç ; defa seyrettiler .

' ONA Ç ; OK GÜ ; LÜ ; YORUM '

** Ya Cem Yılmaz?
Cem Yılmaz ile ilgili zaten bir şey sö ; ylemeye gerek yok , yani stand up ' ın kralı . Ç ; ok başarılı buluyorum . Cem ' in ziyaretine gittik askerdeyken Ankara ' da ; bizi gö ; rdü ; şınav ç ; ekmeye başladı , ' Ç ; ok iyi askerlik yapıyorum ' diye . Ben ç ; ok gü ; lü ; yorum Cem ' e .
** Babanı hasta yatağından alıp sahneye ç ; ıkarmak istediğini duydum doğru mu?
Evet . Sü ; heyl ' in benim , bü ; tü ; n kardeşlerimizin isteği bu . . Ç ; ok arzu ediyoruz . Hasta da olsa . . . Bö ; yle bir arzumuz var ama ç ; ekiniyoruz tabii , heyecanlanır mı acaba diye . . .