Muhsin Yazıcıoğlu Ordu'da Anıldı

Merhum Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümün 1. yıldönümünde Ordu'da anıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu Ordu'da Anıldı
  Atatürk Kültür Merkezi ' nde ( AKM ) Alperen Ocakları tarafından düzenlenen anma programına büyük katılım sağlandı . Programa BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu , Genel Sekreter Mustafa Desteci , BBP İl Başkanı Durmuş Zor , Alperen Ocakları Başkanı Hüseyin Günay , siyasi parti temsilcileri , bazı daire müdürleri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı . Yalı Cami İmamı Murat Sivrikaya ' nın Kura ' n-ı Kerim okumasının ardından Ordu Alperen Ocakları Başkanı Hüseyin Günay bir konuşma yaptı . Muhsin
Yazıcıoğlu ' nun ay yıldızlı bayrağın altında şerefle yaşandığı bir Türkiye ' yi hayal ettiği ifade eden Günay , vefatından 5-6 gün önce ahiret yolculuğun son duracağına geldiğini hissedercesine çok önemli vasiyetlerde bulunduğu kaydetti . Yazıcıoğlu ' nun büyük hayallerinden bahseden Günay , " O , Avrupa Birliği yollarında ömrünü tüketen , IMF kapılarında sürünen değil ; Türk dünyasıyla buluşmuş , Türk-İslam dünyasına önderlik yapan , Adriyatik ' ten Çin Seddi ' ne kadar kaynaşmış büyük bir Türkiye hayal ediyordu .
O , ' Türk bayraksız olmaz ' diyordu . O ' Türk ezansız olmaz ' diyordu . Çünkü o bir Alperen ' di " diye konuştu .
Programda Muhsin Yazıcıoğlu ile yaşanan anılar anlatıldı ve kendi yazdığı şiirlerin dinletildi . Cenaze görüntüleri ekrana verilerek arka fonda Muhsin Yazıoğlu ' un kendi yazdığı ve okuduğu ' Üşuyorum ' şiiri dinletildi .