İşadamından Milletvekiline Tehdit

Bolu'da Ticaret ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün'ün katıldığı demir döküm fabrikasının açılışında AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin ve iş adamı Yılmaz Becikoğlu kavga etti

İşadamından Milletvekiline Tehdit
  Bolu ' da Ticaret ve Sanayi Bakanı Nihat Ergü ; n ' ü ; n katıldığı demir dö ; kü ; m fabrikasının aç ; ılışında AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin ve iş adamı Yılmaz Becikoğlu kavga etti . İş adamı Becikoğlu , Fatih Metin ' i , ' Terbiyesiz adam . Ayağına vuracak bir şey ' diyerek tehdit etti .

Bolu ' da faaliyet gö ; steren ve iş adamı Muzaffer Zengin ' e ait Karadeniz Demir Dö ; kü ; m Fabrikası ' nın aç ; ılışı gö ; rkemli bir tö ; renle yapıldı . Aç ; ılışa Ticaret ve Sanayi Bakanı Nihat Ergü ; n , AK Parti Bolu Milletvekilleri Fatih Metin , Yü ; ksel Coşkunyü ; rek , Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar , Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz , Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu , siyasi partilerin il başkanları ve ç ; ok sayıda iş adamı katıldı . Fabrikanın aç ; ılış tö ; reninde kurdele kesimi yapıldıktan sonra Milletvekili Fatih Metin ve iş adamı Yılmaz Becikoğlu arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı sö ; zlü ; tartışma başladı . Karşılıklı atışmalardan sonra sö ; zlü ; tartışma bü ; yü ; yerek kavgaya dö ; nü ; ştü ; . Bakanın ö ; nü ; nde yaşanan kavga sonrası Becikoğlu ' nun ö ; fkelenmesi ü ; zerine araya girenler ikiliyi sakinleştirmeye ç ; alıştılar .

Milletvekili Fatih Metin ' e tehditler savuran Yılmaz Becikoğlu , ' Başımı belaya sokacak . Terbiyesiz adam . Ayağa vuracak bir şey . Onu istiyor ' dedi . Aç ; ılışa katılanlar tarafından fabrika dışına ç ; ıkarılan Yılmaz Becikoğlu gü ; ç ; lü ; kle sakinleştirildi .

Fabrikanın aç ; ılışında konuşma yaparak Tü ; rkiye ' nin ekonomik krizden kurtulduğunu sö ; yleyen Bakan Nihat Ergü ; n , ' Bugü ; n Bolu ' da bö ; ylesine bir fabrikanın aç ; ılması ekonomik krizi en az hasarla atlattığımızı gö ; steriyor . Diğer ü ; lkelere gö ; re Tü ; rkiye krizi en az hasarla atlatan bir konumdadır . Her hafta bir şehirde fabrika aç ; ılışı gerç ; ekleştiriyoruz . Bu da şunu gö ; steriyor : Tü ; rkiye ekonomik krizden kurtulmuştur ' dedi .

Konuşmaların ardından yapılan kurdele kesimiyle demir dö ; kü ; m fabrikasının aç ; ılışı yapıldı . Fabrikayı gezen Bakan Ergü ; n , daha sonra portif makinesiyle kamyona demir yü ; kledi .