Hepar İlçe Başkanı 'Silah' Geliştirdi

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Samsun İlkadım İlçe Başkanı Mustafa Yiğit, parti binasında düzenlenen programda, kendi geliştirdiği uydudan çalışabilen, insansız, elektronik mermili, mesafe ölçümlü dijital silah sistemini tanıttı

Hepar İlçe Başkanı 'Silah' Geliştirdi
  Hak ve Eşitlik Partisi ( HEPAR ) Samsun İlkadım İlçe Başkanı Mustafa Yiğit , parti binasında düzenlenen programda , kendi geliştirdiği uydudan çalışabilen , insansız , elektronik mermili , mesafe ölçümlü dijital silah sistemini tanıttı .
Elektronik alanda çalışma yapan İlçe Başkanı Mustafa Yiğit , parti il binasında yeni geliştirdiği silah sistemini tanıttı . " Bir askerin kullanabileceği taşınabilir silah " olarak adlandırdığı silahı anlatan Yiğit , kendi yaptığı özel mermileri elektronik sistemle ateşleyerek gösterdi . Ateşleme sırasında heyecan yaşandı . İkinci sistem ise ' askersiz karakol ' olarak geliştirilen uydudan çalışan silah . Şuan cep telefonu bağlantısıyla çalışan geliştirilmesiyle uydu bağlantısıyla istenilen yerden kumanda
edilebilecek istemde mesafe ölçünü , termal kameralar gibi bir çok istem bulunuyor . Can kayıplarının önlemesini amaçlayan sistemde elektronik mermiler kullanılıyor .
Samsun İlkadım İlçe Başkanı Mustafa Yiğit , elektronik alanda çalışmalar yaptığını , geliştirdiği silah sisteminin gelecekte kullanılabilecek bir sistem olduğunu söyledi . Gerekli teknik donanımların sağlanması halende cihazı çalışabilir halde teslim edebileceğini ifade eden Yiğit , " Biz şimdi bir portatif hazırladık . Talep olursa hiç bir ücret talep etmeden devlet görevlilerini projede yardımcı olabiliriz " dedi .