4 yıl evli kalıp boşandı

28 Şubat sürecinde gündemden düşmeyen, meşhur olduktan sonra adını ve soyadını değiştiren Fadime Şahin, 13 yıl boyunca devlet desteği olmadan kendi imkânlarıyla gizlendi.

  Sabah ' ın yaptığı araştırmalara gö ; re Fadime Şahin , tarihi 28 Şubat kararlarının alındığı 1997 senesinin sonunda ismini ve soyadını değiştirdikten sonra 2002 yılında Konyalı Mehmet Yiğiter ile evlendi . Ancak ç ; ift , 2006 yılında bir boşanma protokolü ; imzalayarak ayrıldı . Sosyal Gü ; venlik Kurumu ( SGK ) kayıtları , Fadime Şahin ' in 2000 yılından bu yana dü ; zenli bir ç ; alışma hayatı olduğunu gö ; steriyor . Kayıtlara gö ; re Fadime Şahin , sık sık iş değiştirse de 10 yıldır neredeyse aralıksız ç ; alışıyor . Ancak kayıtlardaki işyerleri ile Şahin ' in gerç ; ekte ç ; alıştığı işyerleri aynı değil . Mesela Şahin , 2009 yılında ü ; ç ; ay sü ; reyle Diyarbakır ' da bir elektrik firmasında ç ; alışmış gö ; rü ; nü ; yor . Ancak gerç ; ekten oraya gittiğine dair bir bilgi yok .

4 yıl evli kalıp boşandı

İSMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Şu anda adını ve adresini gizli tuttuğumuz bir fabrikada ç ; alışan Fadime Şahin ' in halihazırdaki işinden kazandığı para aylık 1000 TL . Şahin , Cumartesi de dâ ; hil haftanın altı gü ; nü ; ç ; alışıyor . Gü ; venlik gerekç ; esiyle yalnızca ilk ü ; ç ; rakamını verdiğimiz 340 . . . . . . . . . . sigorta sicil numaralı Fadime Şahin , sık sık iş değiştiriyor . Pek de uzun sayılmayacak ç ; alışma hayatına karşın Şahin ' in toplam ö ; denen prim sayısının 2205 gü ; ne ulaştığı gö ; rü ; lü ; yor .

Fadime Şahin ' in alışverişlerinde nadiren kullandığı kredi kartı var . Bununla birlikte Şahin , kü ; ç ; ü ; k harcamalar başta olmak ü ; zere alışverişlerinin ç ; oğunu nakitle yapıyor . 2002 yılının17 Mart ' ında kendinden dö ; rt yaş kü ; ç ; ü ; k olan Mehmet Yiğiter ile evlenen Şahin , evlilikten sonra T . A . Yiğiter adını aldı . Fadime Şahin ' in evlenme akdinde anne ve babasının soyadının da Y . olarak değiştirildiği gö ; rü ; lü ; yor . Baba Hasan Şahin ve anne G . Şahin ' in soyadlarının evlenme kü ; tü ; ğü ; ne doğru geç ; irilmemiş olması da Şahin ' in kimliğini gizlemeye yö ; nelik bir ö ; nlem olarak dikkat ç ; ekiyor .

4 yıl evli kalıp boşandı

Nü ; fus kayıtlarına gö ; re Fadime Şahin , eski eşinden Zeytinburnu 2 . Aile Mahkemesi ' nin 2006/395 No ' lu kararıyla 29 Haziran 2006 tarihinde boşandı . Şahin ' in , Yiğiter ' le evliliğinden ç ; ocuğu olmadı . 38 yaşında olan Şahin , ç ; ocuk ö ; zlemini ikiz yeğenleri Yavuz Selim ve Azra ile gideriyor . Fadime Şahin ile Mehmet Yiğiter ' in boşanma gerekç ; esi resmi kayıtlara şiddetli geç ; imsizlik olarak girdi . Taraflar , ayrılırken bir boşanma protokolü ; yaptılar . Buna gö ; re Fadime Şahin , Mehmet Yiğiter ' in aç ; tığı davayı kabul etti ve bunun karşılığından Yiğiter ' den maddi-manevi tazminat olarak 4 bin TL aldı . T . , ismiyle imzaladığı 29 Haziran 2006 tarihli protokol şartları gereğince Şahin , bu para dışında eski eşinden nafaka da istemedi . Protokolde , evdeki bilgisayarın ve bulaşık makinesinin Fadime Şahin ' e verileceğine dek en ince ayrıntılar bile hü ; kme bağlandı . Bu nü ; ans da , Şahin ' in maddi durumunun pek iyi olmadığını gö ; steriyor . Şahin varlıklı değil . Bununla birlikte malvarlığı kayıtlarına gö ; re Fadime Şahin ' in Malatya ' nın Arguvan ilç ; esi Yazıbaşı kö ; yü ; nde , hisseli dö ; rt adet tarlası ve bir kargir evi var . Bu gayrimenkuller de Şahin ' e ailesinden kalmış .

ADI BENİMSENMEDİ

Fadime Şahin , Mehmet Yiğiter ' le evlenirken T . A . Y . ismi ile uyuşacak şekilde nikâ ; h defterine T harfiyle başlayan yeni bir imza attı . Ancak o , annesi G . Şahin iç ; in halen Fadime . SABAH Ö ; zel İstihbarat ekibinin tespitlerine gö ; re anne Şahin , adını soyadını değiştiren kızına gü ; nlü ; k hayatta Fadime diye hitap ediyor . Anne Şahin , bir alışveriş merkezinin oyun bö ; lü ; mü ; nde iki yeğeniyle ilgilenen kızına , defalarca Fadime diye seslendi . Belli ki , T . adı , ailenin literatü ; rü ; ne hiç ; girmemiş .

Ayda bir de olsa ailesiyle bir araya gelen Fadime Şahin , yaşadığı şehirden denizyoluyla İstanbul ' a gelip annesi , kardeşi ve yeğenleriyle vakit geç ; iriyor . Bir pazar gü ; nü ; yeğenleriyle alışveriş merkezine gitti ve yeğenleri alışveriş merkezinin oyun kısmında oynarken cep telefonu ile onların gö ; rü ; ntü ; lerini ç ; ekti . Bu arada kendisinin de gö ; rü ; ntü ; lendiğinin farkında değildi .

4 yıl evli kalıp boşandı

1000 TL MAAŞLA Ç ; ALIŞIYOR


Anne G . Şahin , adını soyadını değiştiren kızına Fadime diye hitap ediyor . Belli ki , T . adı , ailenin literatü ; rü ; ne hiç ; girmemiş . Resmi kayıtlara gö ; re Fadime Şahin ' in , Malatya ' nın Arguvan ilç ; esi Yazıbaşı kö ; yü ; nde , hisseli dö ; rt adet tarlası ve bir kâ ; gir evi var . SGK kayıtlarına gö ; re , sık sık iş değiştirse de 10 yıldır neredeyse aralıksız ç ; alışıyor .

İMZASINI BİLE DEĞİŞTİRDİ

Aczmendi Lideri Gü ; ndü ; z ' le basıldıktan sonra , Gü ; ndü ; z ve sahte şeyh Ali Kalkancı aleyhine aç ; ıklamaları ile reyting rekorları kıran Şahin , postmodern darbenin ardından mahkeme kararıyla yeni bir isim alınca imzasını da değiştirdi . Bu , Mehmet Yiğiter ' le evlenirken nikâ ; h defterine attığı T harfiyle başlayan imzadan da anlaşılıyor .

4 YIL EVLİ KALIP BOŞANDI


Fadime Şahin 13 yıl boyunca kendini gizlemek iç ; in bü ; yü ; k ç ; aba sarfetti . Meşhur olduktan sonra Şahin ' in ilk işi , tarihi 28 Şubat kararlarının alındığı 1997 yılının sonunda ismini ve soyadını değiştirmek oldu . Şahin , 2002 yılında Konyalı Mehmet Yiğiter ile evlendi . Ç ; ift , 2006 yılında bir boşanma protokolü ; imzalayarak ayrıldı .

4 yıl evli kalıp boşandı

O gü ; nden bu yana ne değişti ne değişmedi?

Fadime Şahin , 1997 yılında gazetecilere verdiği demeç ; lerde evlenmeyeceğini sö ; ylemiş ve ' Benimle evlenecek erkek cesur olmalı ' demişti . 2002 yılında kendisinden yaşç ; a kü ; ç ; ü ; k bir erkek onunla evlendi . Ancak sonra boşandılar .

Şahin meşhur oldu , ancak gü ; nü ; mü ; zde olduğu gibi kısa vadeli şö ; hreti paraya tahvil edemedi ya da etmedi . 28 Şubat sü ; recinden sonra ' Fadime Şahin ' in Anıları ' adlı bir kitap yazıp bastırdı ama bu , şö ; hretini paraya ç ; evirmesi iç ; in yeterli olmadı .

Yaşadığı olayların bıraktığı olumsuz izleri hâ ; lâ ; kısmen taşısa da o artık kendine gü ; venen , şehirli bir genç ; kadın olarak ç ; alışıyor ve ekmek parasını kazanıyor .

Yine bir rö ; portajında ' Artık beni bitkisel bir hayat bekliyor ' demişti , haklı ç ; ıktı . Toplumsal ilişkiler bağlamında neredeyse bitkisel bir hayat sü ; rü ; yor . Gö ; zlerin hep onun ü ; zerinde olduğu dü ; şü ; ncesiyle sokaklarda halen ü ; rkek ve tedirgin .

4 yıl evli kalıp boşandı