Kobilere İç Ve Dış Ticaret Eğitimi

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) YorkTrade Dış Ticaret Enstitüsü işbirliğiyle KOBİ'lere yönelik 'İç ve Dış Ticaret Eğitimi' verildi.

Kobilere İç Ve Dış Ticaret Eğitimi
Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından akredite bir eğitim kurumu olan YorkTrade Dış Ticaret Enstitüsü Müdürü Ali Altınel ve Eğitim Uzmanı İlker Çatal'ın verdiği 2 gün süreli eğitim programına Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı ve Sivas'ta faaliyette bulunan 15 firmadan 20 kişi katıldı.
YorkTrade hakkında bilgi verilirken, internet üzerindeki tüm ticaret şekillerini ve e-dış ticareti gerçek piyasa kuralları ile uygulamalı gösteren, iç piyasada da internet üzerinden neler kazanılabileceği anlatarak, profesyonel pazarlama ve e-dış ticaret uzmanı yetiştiren bir eğitim programı olduğu anlatıldı.
YorkTrade Dış Ticaret Müdürü Ali Altınel, internetin olduğu her yerden hem de hiç sermayeniz olmadan dış ticaret yapılabileceğini, tek yapmanız gerekenin alıcı ve satıcıyı tespit edip aralarından satışı gerçekleştirmek olduğunu söyledi.
Eğitim Uzmanı İlker Çatal ise dış ticaret konusunda firmaları bilgilendirdi.