Türkiye Değişim Hareketi Kars Bürosu Açıldı

Türkiye Değişim Hareketi Partisi (THD) Kars İl Başkanı Erol Bağış, Kars'ta dil, din, ırk ayrımı yapmadan ülkesine hizmet etmek isteyen herkesi partilerine beklediğini ifade ederek, 'Hedefimiz iktidar olmak' dedi

Türkiye Değişim Hareketi Kars Bürosu Açıldı
  Türkiye Değişim Hareketi Partisi ( THD ) Kars İl Başkanı Erol Bağış , Kars ' ta dil , din , ırk ayrımı yapmadan ülkesine hizmet etmek isteyen herkesi partilerine beklediğini ifade ederek , " Hedefimiz iktidar olmak " dedi .
TDH Kars İl Başkanlığı bürosu hizmete açılırken , halkın yoğun ilgi gösterdiği bildirildi . Açıklamalarda bulunan Erol Bağış , bütün ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarının da tamamlandığını kaydetti . Bağış , " Önümüzdeki haftadan itibaren de ilçe bürolarımızın açılışlarını yapacağız . 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlere ciddi ve hızlı bir şekilde hazırlanıyoruz . Hedefimiz , iktidar olmaktır . Kars ' ta ; dil , din , ırk ayrımı yapmadan ülkesine hizmet etmek isteyen herkesi partimize davet ediyorum . Biz her partiden , bütün insanlarımızın oyuna talibiz . Bizim ötekimiz olmayacak " diye konuştu .
Türkiye Değişim Hareketi ' ne yoğun ilginin olduğunu da vurgulayan Başkan Bağış , " İlimizdeki partilerden istifa ederek Türkiye Değişim Hareketi ' ne üye olmak isteyen çok sayıda Karslı var . İlerleyen günlerde katılım törenleri de düzenleyeceğiz . Faaliyetlerimizi ise Faikbey Caddesi üzerindeki parti binamızdan yürüteceğiz " dedi .