Msn'den Çay Siparişi

Bolu'nun Gerede ilçesinde diyafon sisteminin sürekli arızalanmasına sinirlenen kıraathane işletmecisi, çay siparişlerini MSN'den almaya başladı.

Msn'den Çay Siparişi
  Gerede ' de ç ; ay ocağı işleten Osman Yılmaz , mü ; şterilerinin ç ; ay siparişlerini MSN ile almaya başladı . Kardelen Kıraathanesi işletmecisi , diyafon sisteminin sü ; rekli arızalanması ü ; zerine , mü ; şterilerinin bü ; yü ; k bö ; lü ; mü ; nü ; n ç ; ay siparişini internet ü ; zerinden almaya başladı . Diyafon sisteminden istediği verimi bir tü ; rlü ; alamadığını ve sü ; rekli kabloların ya da diğer cihazların bozulduğunu sö ; yleyen işletme sahibi , bu durumun satışlarını etkilemesi ü ; zerine teknolojiye başvurdu . Yılmaz , ' Diyafon cihazlarımız havaların soğuması ile birlikte sü ; rekli arıza yapıyordu . Hem mü ; şteri mağduriyeti yaşıyordum , Hem de sü ; rekli tamir giderim oluyordu . Ben de bir bilgisayar alıp internet bağlantısı kurdurdum . Şimdi Messenger ( MSN ) programıyla mü ; şterilerimden sipariş alıyorum ' dedi .

Yılmaz , MSN siparişleri sonrasında , tamir ve yenileme ç ; alışmaları olarak yaklaşık 300 TL civarında masraftan kurtulduğunu belirterek , ' Diyafon bozulmaları beni maddi kayba uğrattığı gibi sesler anlaşılamadığı iç ; in ç ; oğu zaman yanlış siparişler de alıyorduk . Bu tü ; r durumlar sebebiyle mü ; şterilerin haklı tepkisiyle karşılaşıyorduk . Şimdi ise yazılı mesaj sayesinde sıfır hatayla ç ; alışıyoruz . Satışlarımız da arttı . Artık ç ; ağın şartlarına uygun bir ç ; ay dağıtım hizmeti verdiğimiz iç ; in hem biz işimizi daha keyifli yapıyoruz hem de mü ; şterimiz bu hizmetten ç ; ok memnun ' diye konuştu .

Gerede ' de ilk kez yapılan uygulama ile mü ; şteriler oturdukları yerden sipariş verebilme lü ; ksü ; ne erişirken , muhabbetler ç ; ay sö ; yleme bahanesiyle de kesilmemiş oluyor .