Manavgat'a 3 Madalya

Antalya'da düzenlenen 'Okul Sporları Gençler Karate İl Birincilikleri Yarışması'nda Manavgat'ı temsil eden Şelale Lisesi öğrencilerinden +59kilogramda Yağmur Namlı ve 48 kilogramda Şeyda Aran 'Antalya Şampiyonu' olarak altın madalya kazandı

Manavgat'a 3 Madalya
  Antalya ' da düzenlenen ' Okul Sporları Gençler Karate İl Birincilikleri Yarışması ' nda Manavgat ' ı temsil eden Şelale Lisesi öğrencilerinden +59kilogramda Yağmur Namlı ve 48 kilogramda Şeyda Aran ' Antalya Şampiyonu ' olarak altın madalya kazandı . 68 kilogram Genç Erkekler kategorisinde ise Battal Burak Aran Kata ' da gümüş , Kumite branşında ise bronz madalya aldı .
Şampiyonada dereceye giren öğrenciler , okul müdürleri Ömer Ünlü ve Side Gençlik Merkezi Karate Antrenörü Halil Akgün ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ' yi ziyaret etti . Sporculara kol saati hediye eden Bilge , 18-20 Mart tarihlerinde Denizli ' de yapılacak ' Türkiye Şampiyonası ' na katılacak Yağmur Namlı ve Şeyda Aran ' a başarı diledi .
Side Gençlik Merkezi Karate Antrenörü Halil Akgün , Şeyda ve Battal Burak Aran kardeşlerin 3 , Yağmur Namlı ' nın ise 4 yıldır karate sporuyla uğraştıklarını belirterek , Türkiye Şampiyonası ' ndan derece ile döneceklerine inandığını söyledi .
Şelale Lisesi Müdürü Ömer Ünlü de Manavgatlı sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi . Bazı velilerin sportif faaliyetlere girildiğinde derslerin ihmal edildiği şeklinde düşüncelere sahip olduğunu belirten Ünlü , " Aslında bu tür yarışmalarda elde edilen başarılar , öğrencilerin derslerde de daha başarılı olmasına zemin hazırlıyor . Disiplinli ve planlı çalışmayı da öğrenmiş oluyorlar " dedi .