Kadıköy'de Otoparkta Çökme

Kadıköy'de bir binaya ait açık otoparkta çökme meydana geldi. Hamile bir kadının arabasını park ettikten yaklaşık 10 dakika sonra meydana gelen çökme nedeniyle büyük tehlike atlatıldı.

Kadıköy'de Otoparkta Çökme
  Olay , Ç ; iftehavuzlar Bağdat Caddesi numara 205 ' te bulunan binanın arka kısmındaki aç ; ık otoparkta meydana geldi . Alınan bilgiye gö ; re , Ferah Seyhan isimli hamile bir kadın 34 EV 8580 plakalı cipini otoparka bıraktı . Seyhan otoparktan ayrıldıktan yaklaşık 10 dakika sonra ise bü ; yü ; k bir gü ; rü ; ltü ; koptu . Dışarı ç ; ıkan apartman sakinleri , otoparkın bir kısmının ç ; ö ; ktü ; ğü ; nü ; gö ; rdü ; . Olayda , Ferah Seyhan ' ın cipi ile ablası Derya Başar ' a ait 34 EE 8584 lü ; ks otomobil ç ; ö ; kme sonucu oluşan ç ; ukura gö ; mü ; ldü ; . Olay yerine gelen itfaiye ekipleri , bö ; lgede gü ; venlik tedbiri alarak olay yerine kimseyi yaklaştırmadı .

Bir gö ; rgü ; tanığı , otoparkın yanında bulunan ağacın yıkılması ile birlikte zeminde ç ; ö ; kme meydana geldiğini belirterek , ' Altının boş olduğunu bilmiyorduk , bir anda ç ; ö ; kme oldu ' dedi .
Derya Başar ' ın eşi Tanju Başar ise eşinin korkulu ile kendisini arayıp , durumu bildirdiğini ifade ederek , ' Bu duruma inanamıyoruz . 25 senedir buradayız . Burası daha ö ; nce fosseptik ç ; ukuruymuş . Kullanılmayınca da ç ; ö ; kmü ; ş . Baldızım aracını park ettikten 10 dakika sonra bu olay meydana gelmiş . Aracın iç ; indeyken de olabilirdi , bizim bebeğimiz var o araç ; iç ; indeyken de olabilirdi . Hepimize geç ; miş olsun ' şeklinde konuştu .
Zabıta ekipleri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu . Ç ; ö ; kme ile birlikte ç ; ukura gö ; mü ; len ve zarar gö ; ren araç ; lar ç ; ekici yardımıyla kaldırıldı .