Hayırsever İşadamı Öner Hekim'in Bağışı Gerçekleşti

Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim tarafından Giresun Dr

Hayırsever İşadamı Öner Hekim'in Bağışı Gerçekleşti
  Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim tarafından Giresun Dr . Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi ' ne bağışlanan uyku laboratuvarı hizmete girdi . Laboratuvara işadamının bir süre önce hayatını kaybeden annesi Süreyya Hekim ' in ismi verildi .
Laboratuarın hizmete girmesi dolayısıyla hastanede düzenlenen törene Giresun İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir , Hastane Başhekimi Dr . Yenal Duğral , Hekim Süt Yöneticisi Veysel Güneş ve hastane çalışanları katıldı . Sağlık İl Müdürü Cengiz Cindemir , törende yaptığı konuşmada , uyku laboratuarını bağışlayan Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim ' e teşekkür etti . Cindemir , şunları söyledi :
" Sağ olsunlar , hastanemizin ihtiyacı olan bu araç ve gereçleri bağış yoluyla bize kazandırdılar . Hastanemizin bu ünitesi daha da güçlendi . Hastalarımızın tedavi ve teşhis süresi daha da hızlanacak . Kendisini bu yüzden takdir ediyor ve herkese örnek olmasını diliyoruz . Biz de onun bu hizmetlerinin karşılığı olmasa bile takdir duygumuzu ifade etmek için bir süre önce hakkın rahmetine kavuşan annesi rahmetli Süreyya Hekim ' in adını bir odamıza vermek istedik . "
Cindemir , Öner Hekim ' in bundan önceki yıllarda da Giresun ' a sağlık alanında kazandırdığı hizmetler bulunduğunu ifade ederek " Piraziz Şeyhli Mahallesi Gülizar-Nasuh Hekim Sağlık Ocağı , Piraziz Bozat Beldesi Süriye-Cemal Hekim Sağlık Ocağı , Piraziz Ömer Hekim Sağlık Ocağı , Giresun Üniversitesi ' ne devredilen Kale Devlet Hastanesi ' ndeki çeşitli üniteler onun eseridir . Ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Altın Bebek Dostu kampanyamıza destek vermiştir .
Bu vesile ile merhume Süreyya Hekim ' e Allahtan rahmet diliyor , sayın Öner Hekim ' e de teşekkürlerimizi saygı ve minnet duygularımızı sunuyoruz " diye konuştu .
Başhekim Dr . Yenal Duğral ise Giresun ' da ilk kez kurdukları laboratuvarın çok önemli bir eksikliği gidereceğini belirterek Öner Hekim ' e teşekkür etti .
Hekim , tarafından cihazlar bağışlanan ve tefrişatı yapılan iki ayrı odadan oluşan Uyku Laboratuvarı ' nda , uyku ve solunumla ilgili sorunları olan hastalar bilgisayar üzerinden 24 saat izlenerek tedavi ediliyor .
Tören sonunda Hekim Süt yöneticisi Veysel Güneş ' e Öner Hekim için hazırlanan plaket verildi .