Galatasaray'dan yalanlama geldi

Vatan gazetesinin “Polat'ın Seçim Hediyesi Ronaldinho” başlıklı haberine “Hiçbir şekilde gerçekleri yansıtmamaktadır” diye Galatasaray resmi internet sitesinden yalanlama geldi.

  Galatasaray internet sitesinden yaptığı aç ; ıklamaya gö ; re &ldquo ; Sö ; z konusu yazıda asılsız bir takım varsayımlardan yola ç ; ıkılarak , bir transfer senaryosu yazılmıştır . Haberde adı geç ; en futbolcuyla ilgili kulü ; bü ; mü ; zü ; n hiç ; bir tasarrufu bulunmamaktadır .
Futbol takımımız gerek oynadığı futbol , gerekse ligdeki konumuyla spor kamuoyunda taraflı tarafsız her kesimin ö ; vgü ; sü ; nü ; alırken bu tip hayal ü ; rü ; nü ; senaryoların amacının ne olduğu aç ; ık ve nettir . Asılsız takas iddiaları ile Galatasaray ' ın dü ; nya futboluna mal olmuş yıldızlarını yıpratmaya ve de transfer politikamızı zedelemeye yö ; nelik ç ; abaların bu dö ; nemde gü ; ndeme getirilmesi manidardır&rdquo ; diye belirtildi .

Vatan gazetesine yö ; nelik aç ; ıklamada son olarak , &ldquo ; Camiamızın birlik ve beraberliğini ; Galatasaray ' ın hedefe yü ; rü ; yü ; şü ; nü ; bozmaya yö ; nelik bu tarz maksatlı haberlerle kimsenin takımımızı yolundan saptıramayacağının bilinmesini isteriz&rdquo ; diye ifade edildi .

Galatasaray Futbol AŞ