Eyvah Eyvah Berlin'de izdihama neden oldu

“Eyyvah Eyvah” filmi, Berlin'de izdiham yarattı. Yüzlerce kişinin salon kapısına yığıldığı gösterimde, içeri girmeyi başaranlar filmi ayakta alkışladı.

Eyvah Eyvah Berlin'de izdihama neden oldu
  Hayranlar kapıda kaldı

* Ata Demirer ' in hem senaryosunu yazdığı hem de Demet Akbağ ile başrolü ; paylaştığı &ldquo ; Eyyvah Eyvah&rdquo ; filmi , Almanya turnesinde bü ; yü ; k ilgi gö ; rdü ; . Filmi ekiple birlikte izlemek isteyen yü ; zlerce kişi , Berlin ' de izdiham yarattı . Kalabalığın bü ; yü ; k bö ; lü ; mü ; kapıda kalırken , iç ; eriye girmeyi başaranlar gö ; sterim sonunda ekibi ayakta alkışladı . Oyuncular da ilgiyi karşılıksız bırakmadı ve bol bol imza dağıttı , hayranlarıyla fotoğraf ç ; ektirdi .

Devam filmi seneye

* Bu arada basın toplantısında bir gazetecinin &ldquo ; Seyirciyle rö ; portaj yaptık , bu ekibi altı ay sonra filmin devamı ile yeniden beklediklerini sö ; ylediler , siz ne diyeceksiniz?&rdquo ; sorusuna beklenen yanıt geldi . Demet Akbağ ve Ata Demirer , &ldquo ; Altı ayda bitirmemiz ç ; ok zor , ama bir yılda anlaşalım , seneye filmin devamıyla yine gelelim&rdquo ; diyerek &ldquo ; Eyyvah Eyvah 2&rdquo ; nin mü ; jdesini verdi . . .