Bucak Belediyesi'nin Yabancı Konukları

Bucak Belediyesi, Bucak Kız Meslek Lisesi'nin ortak okulu olan European Team Building isimli okulun öğrencilerini ağırladı.

Bucak Belediyesi'nin Yabancı Konukları
Letonya, İspanya, Romanya, İtalya, Bulgaristan, Polonya ve Portekiz'den gelen öğrenciler, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Ayaz, Avrupa Birliği projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, "Bucak-Burdur ve Krotoszyn-Polonya arasında işbirliği ve Kardeşlik Köprüsü isimli Avrupa Birliği projesini başarıyla yürüttük. Polonya'nın Krotoszyn Belediyesi Bucak Belediyesi ile kardeş belediye oldu" dedi. Konuk öğrencilere Bucak ve Teke yöresi ile ilgili bilgiler veren Başkan Ayaz, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Bucak Belediyesi ve Bucak Kız Meslek Lisesi öğrencileri konuklarına Türk kültürünü yansıtan çeşitli etkinler hazırladı. Kına gecesi, damat tıraşı, Teke Yöresi Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisinin ardından Bucak Belediyesi Mehteran Bölüğü bir konser verdi. Etkinliğe, Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Erdem, İspanya, Romanya, İtalya, Bulgaristan, Polonya, Letonya ve Portekiz'den gelen davetliler katıldı. (HG-SK-Y)