Başbakan'ı eleştirince yayını kestiler

Esra Erol'da Evlen Benimle isimli programda yine bir olay yaşandı.

Başbakan'ı eleştirince yayını kestiler
  Evlenmek istiyorum diyerek program ekibini kandıran Benan Eroğlu asıl niyetinin farklı olduğunu anlatınca Esra Erol kü ; plere bindi .

Yabancı uyruklu bir bayanla imam nikahı ile evlilik yaptığını ve vize sorunları nedeniyle evlenemediklerini anlatan Eroğlu , yarışma ekibini evlenmek istiyorum diyerek kandırdığını sö ; yledi .

Bu sö ; zleri ü ; zerine program sunucusu Esra Erol ' Dü ; rü ; st olsaydın biz sana yine yardımcı olurduk avukatlarımızdan faydalanırdın ' dese de Benan Eroğlu bildiğini okumaya devam etti .

Ukala tavırlarıyla avukatların hiç ; bir şey bilmediğini ö ; ne sü ; ren Eroğlu , ' Bende onlar kadar bilgiliyim . Yasaları iyi bilirim ' deyince Esra Erol ' u kızdırdı .

Şok olan Esra Erol , ' Sen kimsin ki ' diyerek konuğuna hakaret de etti .

Bir sü ; re sonra Benan Eroğlu Başbakan ' ı eleştirmeye başlayınca apar topar yayın kesildi ve tanıtım filmi yayınlanmaya başladı .

Tekrar yayına bağlanıldığında konuğunu stü ; dyodan kovan Esra Erol , ' Gelde şimdi bunun gibi insanlara yardım et . Haddini bilmez , ağzından ç ; ıkanı duymaz , her şeyi kendileri bilir sanırlar , hepimizi şu anda bu programda bulunana herkesi zan altında bırakıyorlar ' diye konuştu .

Daha sonra sö ; ylemini sertleştiren Erol , ' Bu tü ; r densizler burda dangul dungul konuşarak dangalak dangalak konuşarak burda bir ç ; ok ç ; alışanın ekmekleriyle oynuyorlar ' dedi .

İŞTE CANLI YAYINDA YAŞANAN O ANLAR