Ak Parti Aydın İl Başkanı Atay'dan Açıklama

AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, yaptığı basın açıklaması ile AK Parti'yi eleştirenlere cevap verdi

Ak Parti Aydın İl Başkanı Atay'dan Açıklama
  AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay , yaptığı basın açıklaması ile AK Parti ' yi eleştirenlere cevap verdi . AK Parti ' yi ve hizmetlerini başarısız bulanları icraatları ile cevap verdiklerini kaydeden Atay , muhalefete seslenerek " Bizim yaptıklarımızı hayal bile edemediniz " dedi .
Açıklamasında üniversite hastanesinden Çine barajı ' na kadar önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek bazı projelerden söz eden AK Parti İl Başkanı Sadık Atay , " Sayın Cumhurbaşkanımızın önümüzdeki günlerde açılışını yapacağı üniversite hastanesini , bizden önceki iktidarların 2076 senesinde bitmesini öngördüğü ancak iktidarımızın doğru politikaları ile 2010 yılında bitecek olan Çine Barajını , 250 yataklı kadın doğum hastanesini , 1000 yataklı öğrenci yurdunu , 800 yataklı bölge araştırma hastanesini , pek çok ilçede yapılan hastaneleri , okulları , adliye binalarını , daha yapılan sayısız hizmetleri başarısız bulanlara soruyoruz . İktidarlarınız döneminde Aydın ' a hangi hizmetleri yaptınız? Biz söyleyelim kocaman bir hiç . . . Eğitim , sağlık ve sosyal alanlarda yaptıklarımızın onda birini , bırakın yapmayı hayal bile edemediniz " dedi .
Sadece KÖYDES kapsamında 53 . 5 Milyon TL yatırım ile Aydın ' daki 490 köyün tamamının yollarının asfaltlandığını , ve suyu olmayan hiçbir köy kalmadığını kaydeden Atay açıklamasının devamında " Daha köylü ile çiftçi arsındaki farkı birbirinden ayıramayanlar memlekete hangi hizmetleri yapmışlar , köylüye , çiftçiye neyi vaad edip de yerine getirmişlerdir . Hakaret , husumet ve hamaset ile siyaset yapma kararlılığı içinde olanların bu ülkeye bir katkısı olması beklenemez . Muhalefet yok olma korkusu içinde , seviyeyi düşürmeye iyiden iyiye azmetmiş durumdadır . Asla bu oyuna gelmeyiz . Çetelere avukatlık yapan , darbe planlarını savaş senaryosu olarak kabul eden , milli iradeyi hiçe sayanlar , demokrasiye karşı odaklarla aynı çatı altında saf tutanlar günü geldiğinde bu millete hesap vereceklerdir . İktidar hırsı ile dün sol partilerle koalisyon kuran sağ partilerin bugünkü söylemleri ve duruşlarının ne dün nede bugün hiçbir izahatı bulunmamaktadır . Güneş balçıkla , çamurla sıvanmaz . AK Parti ' nin ak kervanı yürümeye , milletimize hizmet etmeye devam edecektir " ifadelerine yer verdi .