Agdaş'dan Üretici Firmalara Brifing

Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. (AGDAŞ) doğalgaz sektöründe hizmet veren cihaz üretici firmalara brifing verdi.

Agdaş'dan Üretici Firmalara Brifing
  Doğalgazlı kazan , kombi ve doğalgaz sobası gibi ürünlerin imalatını yapan firmaların katıldığı toplantı Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ' nda ( SATSO ) gerçekleşti . Toplantıya AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir , Genel Müdür Yardımcısı Taner İnal ve İşletme Müdürü Ayhan Tanrıverdi , Müşteri İlişkileri ve Pazarlama Müdürü Mücahit Alkan ve sektör temsilcileri katıldı .
Katılımları nedeniyle tüm üretici firmalara teşekkür eden AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir , AGDAŞ olarak 110 milyon dolar civarında bir alt yapı yatırımı yaptıklarını , bununla yetinmeyerek doğalgazın pazarlanması ve tanıtımı anlamında da çok ciddi çalışmaların yapıldığına dikkat çekti . Bu noktada üretici firmaların da doğalgaza geçişi hızlandıracak kampanyalar ve projeler ile müşterilerinin karşısına çıkmaları gerektiğini dile getiren Demir , Sakarya ' nın yüksek katlı bina adedi az olan ve yatayda büyüyen bir şehir olması nedeniyle kombi firmaları için önemli bir pazar olmaya devam edeceğini kaydetti .
Sakarya ' nın hava kirliliği açısından risk grubunda olan şehirlerden biri olduğunu ifade eden Demir , bunun aşılması konusunda sadece AGDAŞ ' ın değil , sektörde faaliyet gösteren tüm firmaların bu konuda hassas olmaları gerektiğini belirtti .
Sakarya ' nın " marka bir şehir " olma sürecinde havasının temizliğinin çok büyük bir öneminin olduğuna belirten Müşteri İlişkileri ve Pazarlama Müdürü Mücahit Alkan , 2009 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek , 2010 yılı hedeflerini anlattı .
2010 yılı sonunda 100 bin aboneye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Alkan , doğalgaza hala aboneliğini yaptırmamış olan potansiyelin 50 bin adet , aktif gaz kullanımına geçmemiş olan potansiyelin de 65 bin adet olduğunu kaydetti .
Toplantının düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren üretici firma yetkilileri bu tür toplantıların daha sık yapılması konusunda da öneri de bulundular . Sektördeki gelişmenin ve büyümenin takibi , alınması gereken kararlar ve fikir alış verişi açısından verimli geçen toplantı için AGDAŞ yetkililerine teşekkürlerini sundular .