Sgk Çok Yakında Ortaca'da

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Muğla İl Müdürlüğü tarafından sitortalıların Muğla'ya gitmekten kurtarmak amacıyla Ortaca ilçesinde şube açma çalışmalarına başladı.

Sgk Çok Yakında Ortaca'da
Muğla SGK Müdürü Kazım Topaç, Müdür yardımcısı Fehmi Delibaş, Ortaca İlçesi'ne gelip, açılacak şube binasının oluşumu için fizibilite çalışmasını yaptılar. SGK İl müdürü ile beraber gelen heyete, Kaymakam Mustafa Gürdal, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, AKP İlçe Başkanı Mesut Yazan, Esnaf Odaları Başkanı Hüsamettin Karaşahin ve Şoförler Odası Başkanı Halil Erpek eşlik ettiler. Muğla'dan SGK Şubesi açmak için gelen ekibe, ilçede şube açılabilecek binaları gezdirip gösterdiler
SGK Kurum İl Müdürü Kazım Topaç ; " Bizim kurum olarak birinci hedefimiz Ortaca İlçesi'nde bulunan sigortalılarımıza iyi bir hizmet vermek amacıyla bina araştırması yapmak için buraya geldik. Gezmiş olduğumuz binaların ön fizibilitesini yapacak olan ekspertiz arkadaşlarımızın raporu doğrultusunda hazırlanan belgeleri kurum müdürlüğümüze sunacağız ve onların yapacağı araştırma sonrasında burada bir hizmet binasının en yakın zamanda Kaymakamımız Mustafa Gürdal, Belediye başkanımız Hasan Karaçelik ve odalarımız başkanları sayesinde el birliği ile hizmete açacağımıza inanıyorum. Bunu da 12 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası'na yetiştirmek olacaktır" dedi.