İzder Ödül Töreni Ankara'da Yapıldı

Ankara'da bu yıl 9'uncusu düzenlenen 'Seçilmişleri ve Atanmışları İzleme Derneği' (İZDER) Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda yaptığı törenle ödülleri sahiplerine verdi.

Ödül törenine Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Danıştay Başkanı Mustafa Birden, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Oktay Vural, AK Parti Grup Başkan Vekili Suat Kılıç ile 25 dalda ödül alacak misafirler katıldı. Ödül töreninde 'Yılın bakanı', Devlet Bakanı Zafer Çağlayan seçilirken, 'Yılın hukukçusu' Danıştay Başkanı Mustafa Birden, 'Yılın rektörü' Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.
Dr. Mustafa Gündüz, 'Yılın siyasetçisi' SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, 'Yılın milletvekili' ödülünü, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Suat Kılıç alırken bu yılın en anlamlı ödülü Büyük Birlik Partisi merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile talihsiz bir helikopter kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) Sivas Muhabiri İsmail Güneş'e verildi. Plaketi Güneş'in eşi Yasemin Şahin aldı.