Ersiad Yönetim Kurulu Abdal Mezrası İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Etti

Van'ın Erciş ilçesinde devam eden 'Gönülden Gönüle Eğitim Projesi' kapsamında Erciş İşadamları Derneği (ERİSAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Abdal Mezrası İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Ersiad Yönetim Kurulu Abdal Mezrası İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Etti
İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Erdoğan, Erciş ER-GE Proje Koordinatörü Tarkan Elbir, ERSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Önder Beyaztaş ve dernek üyeleri, okulu ziyaret ederek Okul Müdürü Turgay Tekelioğlu'ndan bilgiler aldı. Burada bir konuşma yapan ERSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Önder Beyaztaş, kardeş okullarına maddi ve manevi yönden yardımların devam edeceğini belirterek, "Kampanya çerçevesinde okulumuzda bulunan 68 öğrencimizin hepsine giyim ve kırtasiye malzemeleri getirerek verdik. Okul müdürümüzün ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ailelerini de bize bildirmeleri durumunda ayrıca ailelere de yardımcı olacağız" dedi.
Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu da, ilçede devam eden eğitim projesinin başarılı bir şekilde sürdüğünü bildirerek, "Kampanyanın ana amacı sadece maddi değildir. Önemli olan vatandaşla kurumların bir araya gelmesidir. Okulun yetersiz olduğu biliyoruz. Bu seneki yapı projelerine bu okulumuzu da teklif ettik" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından derslikleri gezen Kaymakam Kurtoğlu, okulda okuma yazma kursunun açılmasını isteyerek başarılı olacak kursiyerleri altınla ödüllendireceğini söyledi.