Aşk-ı Memnu 66. bölümde neler olacak?

Kanal D' nin reyting rekortmeni dizisi Aşk-ı Memnu'nun 65. bölümünde neler oldu? Aşk-ı Memnu 66. bölüm tüyoları...

Aşk-ı Memnu 66. bölümde neler olacak?

Aşk-ı Memnu dizisinin 65. yeni bölümü dün akşam yayınlandı... Rezidansta bekleyen Bihter'in yanına önce Adnan geldi. Bihter, burada Adnan'la çok sert bir şekilde tartıştı ve ayrılmanın eşiğine geldi. Ardından rezidansa Behlül geldi. Behlül, Bihter'e hamilelik olayını halletmeleri gerektiğini söyledi... Bihter'in hamile olmadığı söylemesiyle sinirlenen Behlül, sen gerçekten Firdevs hanımın kızıymışsın deyinde Bihter çılgına döndü ve Behlül'e bu sözünden dolayı tokat attı. Behlül olayın ardından rezidanstan ayrılarak köşke döndü.

Bihter ve Behül arasındaki yasak aşkın ortaya çıkmasını sağlayan Hilmi Önal, evine gelen ve kendisinden boşanmak isteyen eşi Aynur'la tartıştı. Aynur, Hilmi Önal'ın  kafasına vazoyla vurarak ağır yaralanmasına neden oldu.

BİHTER'DEN HAMİLE DEĞİLİM YALANI
 
Behlül'e hamile olmadığını ve kendisine yalan söylediğini anlatan Bihter, hamile olduğu gerçeğini herkesten saklayarak bebeğini aldırmak için hastaneye gitti. Doktor, kürtaj için ameliyat masasına yatan Bihter'in bebeğini almaktan son anda vazgeçti... Bunu duyan Bihter göz yaşlarına hakim olamadı...

İşte o sahne...

AŞK-I MEMNU 66. BÖLÜM FRAGMANI İZLE