Akdeniz Üniversitesi'nden Tanıtım Atağı
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, katıldığı fuarlarda başarılı tedavi hizmetlerini video ve broşürlerle anlatıyor.

TBMM Sağlık Komisyonu Üyesi Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt'un açılışını gerçekleştirdiği fuara 40 ülkeden bin 246 firmanın katıldığı bilgisini veren Dr. Işık Özcan, sağlığın insan hayatındaki en önemli unsur olduğunu vurguladı. Bu nedenle sağlık hizmetinde kalitenin ve güvenin son derece önemli olduğunun altını çizen Dr. Özcan, fuarda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin yaptığı tedaviler hakkında ziyaretçilere bilgi verdiklerini söyledi. Dr. Özcan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin sadece Türkiye'de değil dünyanın bir çok ülkesinden sayısız hastaya kucak açtığını belirtti.
"Fuarda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ni tanıtmanın ayrıcalığını yaşıyoruz" diyen Dr. Özcan, "Uluslararası katılıma açık olan bu fuarda hem hastanemizi tanıtmak hem de yabancı sigortalarla anlaşma yaparak sağlık turizmi alanında var olduğumuzu iletmek istedik" diye konuştu. Fuara, Dr. Işık Özcan ile birlikte Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent Dönmez, Hastane Müdürü Hatice Sargın, Teknik Hizmetler Müdürü A.Ersin Bilgin, Hastane Müdür Yardımcısı Ayşe Özdemir, Size Özel Sağlık Merkezi Koordinatörü Nazan Cebeci, Elektrik Atölyesi Şefi Halil Demir ve Halkla İlişkiler Görevlisi Emine Gürleyen katılıyor.
