Türk Eğitim-sen'den Anlamlı Sergi

Türk Eğitim-Sen Sivas Şubesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir resim sergisi açıldı.

Türk Eğitim-sen'den Anlamlı Sergi
Açılış programına Sivas Valisi Ali Kolat, Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Muzaffer Karadağ, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Hızal ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.
Kongre Müzesi önünde açılan stant da sergilenmeye başlayan 100 adet resmin, Çanakkale Şehitleri Tanıtımı ve Araştırma Derneği tarafından temin edildiği öğrenildi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Muzaffer Karadağ, Çanakkale ruhunu yaşamamız ve yaşatmamız gerektiğini söyledi.
Sivas Valisi Ali Kolat ise böyle bir sergi açtıkları için Türk Eğitim-Sen'i tebrik etti. Vali Kolat, Herkesin Çanakkale'yi görmesi gerektiğini, o ruhu yaşaması gerektiğini ifade etti.
Konuşmaların ardından Sivas Müftü Yardımcısı Abdülkadir Keşvelioğlu tarafından Kuran'ı Kerim okunarak açılış törenine geçildi. Sivas Valisi Ali Kolat ve Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Muzaffer Karadağ tarafından kırmızı kurdelenin kesimi ile birlikte resim sergisi açıldı. Türk Eğitim-Sen tarafından açılışı gerçekleştirilen resim sergisinin, 4 gün açık olacağı ifade edildi.