Ormandan okula fidan yardımı

Milas Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Dr. Sabahattin Akyüz Lisesi'ne 300 adet fidan yardımında bulunuldu.

Ormandan okula fidan yardımı
Milas Kaymakamlığı tarafından yapılan toplantıda kurumların Dr. Sabahattin Akyüz Lisesi'ne katkıda bulunması istenilmişti. Milas Orman İşletme Müdürlüğü de okula 300 adet fidan vererek yardımda bulundu.
Okula verilen fidanlar Milas Orman İşletme işçileri tarafından toprakla buluşturuldu.
Milas Orman İşletme Müdürü Ayhan Bayrak, "Dr. Sabahattin Akyüz Lisesi'ne bir katkımız olsun istedik. Okula 300 fidan verildi ve fidanlar orman işçilerimiz tarafından dikiliyor. Fidanlar içinde palmiye türleri, kara ve mavi servi, yuka, manolya, fıstık çamı, japon gülü ve altuni mazı çeşitleri bulunuyor" dedi.
Dr. Sabahattin Akyüz Lisesi'nin yapım çalışmalarına devam eden Mimar-Müteahhit Atilla Düz, lisenin yapımıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Çalışmalara 4 Ocak'ta başlandı, 6 bin 500 metrekare seramik döşendi. Tesisat, asma tavan, elektrik, asansör, kapı ve peyzaj işleri de yapılıyor. Mayıs ayı sonuna bu işler bitirilecek. Ancak bu binaya hangi okulun geleceği belli değil. Bir an önce belli olmasında fayda var. Çünkü bazı yerler ona göre yapılacak, sonradan kırıp tekrar yapma olmasın"