Kayıp Gencin Cüzdanı Bulundu

İl Afet Acil Durum Müdürü Muhammed Arabacı, Eğirdir Gölü Bedre plajında bindikleri deniz bisikletiyle göle açıldıkları sanılan ve kendilerinden haber alınamayan 3 gençten Sever Özkan'a ait cüzdanın Canada mevkiinde bulunduğunu söyledi

İl Afet Acil Durum Müdürü Muhammed Arabacı, Eğirdir Gölü Bedre plajında bindikleri deniz bisikletiyle göle açıldıkları sanılan ve kendilerinden haber alınamayan 3 gençten Sever Özkan'a ait cüzdanın Canada mevkiinde bulunduğunu söyledi. Arabacı, cüzdandan Sever Özkan'a ait nüfus cüzdanı, kredi kartları ve fotoğrafının çıktığını söyledi.
Öte yandan, arama çalışmalarının devam ettiğini belirten Arabacı, Aydın jandarmasından istenilen helikopterle dün arama yapıldığını belirterek, göl yüzeyinde bir emareye rastlanılmaması üzerine helikopter aramasına son verildiğini anlattı.
Isparta'nın Atabey ilçesi İslamköy beldesindeki Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi'nde çalışan Ümit Gökdere (26), Bilal Duran (29) ve Sever Özkan (26), hafta sonu tatili için Eğirdir'e gelmiş, burada kıyıda bir süre gölü seyreden gençler daha sonra kıyıya çekilmiş deniz bisikletini suya indirerek göle açılmışlardı. Gençlerden haber alınamaması üzerine jandarmaya haber verilmiş ve arama çalışmalarına başlanmıştı.