Chp'de Devir Teslim Töreni Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanlığı'na seçilen Hasan Öztürkmen ve yönetimi, birlik ve beraberlik mesajları ile görevi devraldı.

Ahmet Yılmaz'ın il dışında olmaması sebebiyle katılmadığı devir teslim töreninde bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Hasan Öztürkmen, kongrenin CHP'ye yakışan bir olgunlukta geçtiğini belirterek, "Bir takım çevrelerin en küçük olayı bile 'kavgalı parti' diye sunmaya çalışmasına rağmen bizim partililerimiz Gaziantep'te büyük bir olgunlukla yarıştı. Partimizin düğün gününe destek verenlere teşekkür ediyorum. Aldığımız görevi liyakatle yapmaya devam edeceğiz. Partililerimiz bize ağır ve zor bir görev verdi. Seçim bir yarıştı ama asıl yarış bundan sonra başlıyor" dedi.
AK Parti'nin tavrının erken seçimi kaçınılmaz kıldığını ifade eden Öztürkmen, "Kendisine göre Anayasa oluşturmak isteyen iktidar partisinin tüm diretmelerine karşın belki de erken bir seçim yaşayacağız. Bu süreçte bizim çalışmalarımız büyük önem taşıyor. CHP'yi Gaziantep'te en üst seviyelere ulaştırmak için büyük çaba sarf edeceğiz. Ben ve çalışma arkadaşlarım partililerimizin de desteğiyle devraldığımız bayrağı yukarılara taşımak için çalışacağız. Varsa küskünler gönüllerini alarak mücadelemizi birlikte sürdüreceğiz" diye konuştu.
Öztürkmen, "AK Parti'nin yanlış icraatlarını bundan önce ki dönemlerde yargıya taşımıştık. Bundan sonra da AK Partili belediyelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Halkımız ve memleketimiz yararına olan icraatlarını destekleyeceğiz fakat halkımız yararına olmayan, yandaşlarını kayıran icraatlarının da takipçisi olacağız. Belediyelerdeki meclis üyesi arkadaşlarımız vasıtasıyla belediyelerin çalışmalarını yakından izlemeye devam edeceğiz. AK Parti gibi ülkenin sorunlarından uzak durmak yerine halkımızın sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalara ağırlık vereceğiz" şeklinde konuştu.
Öztürkmen, konuşmasının ardından yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Öztürkmen başkanlığında CHP İl Yönetimi şu isimlerden oluşuyor:
"Ahmet Muhtar Ağcabay, Celal Alagöz, Mehmet Coşkun Atalamış, Saime Ateş, Suat Gümüş, Mustafa Karasu, Abdulkadir Kaya, Mustafa Kaya, Yusuf Kayhan, Sabiha Kılıç, Yusuf Koçak, Mehmet Beyhan Ölçer, Hakan Özdemir, Hamide Fetray Öztürk, Mahmut Öztürk, Mustafa Kemal Soycan, İsmihan Şahin, Ali Şimşek, Esma Timur, Müslüm Yılmaz."