Beşiktaş Heyeti Mardin'e Geliyor

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören, Mardin'deki çocuklara yardım amaçlı özel bir organizasyona imza atıyor.

Beşiktaş tarafından 19 Mart'ta Büyük Mardin Otel'de bir gece düzenlenerek Banu Zorlu'nun da şarkılarıyla renk katacağı geceden elde edilecek gelir, köy okullarında okuyan çocuklara yardım için kullanılacak.
Revna Demirören, köy okullarını ziyaret ederek çocuklara hediye de dağıtacak. Mardin'de '19.03' gecesi düzenleyeceklerini ifade eden Revna Demirören, "Amacımız sosyal sorumluluk çerçevesinde kulübümüzün hizmetlerini geniş tabana yaymak ve Beşiktaş'ı en iyi şekilde tanıtmak. Siyah- beyazlı camiada kadınlar arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve Türkiye'ye örnek olmak istiyoruz" dedi.
BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nin organize ettiği etkinliğe sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, BJK Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Futbol Komitesi üyesi, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Küçükemre, Futbol Komitesi ve Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun yanı sıra bazı televizyon ve gazetelerin spor müdürlerinin eşleri de katılacak.
Heyet yöredeki kadınlarla iletişimi kolaylaştıracak anlaşmalar yapacak. Mardin Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri ve eşleriyle birlik yemeği yenilecek. Çevre köylerde Beşiktaş forması ve futbol topları dağıtılacak. Mardin'e bağlı belde ve köylerin yanı sıra ilçelere ziyaretler yapılacak. Cami, kilise ve manastırlar ziyaret edilecek. Tarihi ve turistlik yerler gezilecek. Mardin'ün ünlü restoranlarında davetler verilecek. İlk gün Mardin'deki tarihi ve turistik yerleri gezecek olan Beşiktaş kafilesi,
kulübün 107. kuruluş yıldönümü olan 19 Mart Cuma günü Dereyanı İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek buradaki çocuklara ve halka kulübün lisanslı ürünlerinin yanı sıra çeşitli hediyeler verecek. Daha sonra BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti tarafından siyah-beyaza boyatılan ve bilgisayar laboratuvarı yapılan Vatan İlköğretim Okulu'na gidilecek. Beşiktaş kafilesi burada öğrencilerle biraraya gelecek ve bilgisayar laboratuarının açılışı gerçekleştilecek.