Gebze Protokolü Şehit Ailelerini Unutmadı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, protokol mensupları, 18 Mart Şehitler Günü öncesi, terörle mücadelede evlatları şehit düşen aileleri evlerinde ziyaret etti.

Gebze Protokolü Şehit Ailelerini Unutmadı
Şehit ailelerine yapılan ziyarete Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Belediye Başkanı Adnan Köşker, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Mehmet Uslu, İlçe Emniyet Müdürü Şevket Karayiğit, Milli Eğitim Şube Müdürü Zihni Aydın ve Gaziler Derneği Şube Başkanı Önder Kılınçaslan katıldı. İlçe protokolü önce şehit teğmen Selahattin Yaprak'ın Osman Yılmaz Mahallesi'nde ikamet eden anne ve babasını ziyaret etti.
Hüseyin-Emine Yaprak çifti, evlatlarını kaybetmenin acısını yüreklerinde taşımaya devam ettiklerini, ancak şehit annesi ve şehit babası olmaktan gurur duyduklarını ifade etti. Hüseyin-Emine Yaprak çifti, vatan sevgisinin her türlü acının üzerinde olduğunu belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan ve ziyaret ederek gönüllerini alan yetkililere teşekkür etti.
İlçe protokolü daha sonra şehit jandarma er Hasan Şahin'in İstasyon Mahallesi'nde oturan annesi Fatma Şahin'i ziyaret etti. Şehidin ailesi, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı ilçe protokolüne teşekkür ederek, evlatlarını vatan uğrunda şehit verdiklerini ifade ederek, "Gerektiğinde biz de canımızı feda etmekten çekinmeyiz" dediler.
Kaymakam Salih Karabulut, şehit ailelerinin her türlü meselesiyle ilgilenmeye ve ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Karabulut, "Şehitlerimiz, sizlerin olduğu kadar bizlerin de evlatlarıdır, kardeşlerimizdir. Sizler, aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Her zaman yanınızda olacağız" dedi.