Sinanpaşa'da Mutlu Sona Doğru

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce Yüreğir'in Sinanpaşa Mahallesi'nde kamulaştırılan ev ve işyerleri bir bir yıkılarak Adanalılar'a yeni yeşil alan ve parklar kazandırılıyor.

Sinanpaşa Mahallesi'nde yapılan yıkım çalışmalarını denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Sinanpaşa'da mutlu sona doğru yaklaşıldığını söyledi. Çirkin yapılaşmanın yer aldığı Sinanpaşa Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kamulaştırılan 62 ev ve iş yerinin yıkım işlemlerinin hızla sürdüğünü belirten Durak,"Belediyemiz sorumluluğunda olan bölgede evi veya iş yeri yıkılanlardan dileyen para alacak, dileyene Yeni Adana İmar İnşaat Anonim Şirketi'nden konut verilecek" dedi.
Sinanpaşa Mahallesi'ndeki çirkin yapılaşma ortadan kalkarken, kente yeni yeşil alanlar kazandırılacağını anlatan Başkan Durak,"Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra buralar yeşil alan ve park olarak Adanalıların hizmetine sunulacak. Yeşil ile mavinin kucaklaştığı, hafta sonları 60 bin Adanalının ziyaret ettiği Merkez Park, Yüreğir'e doğru genişleyecek" dedi.