Milletvekili, Sanayicilerle Buluştu

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve işadamlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek, Organize Sanayi Bölgesi'nin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve işadamlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek, Organize Sanayi Bölgesi'nin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
OSB'de Pinaldi Tekstil Firmasında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Sayın, Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşcu, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, OSB Müdürü Ferruh Harçvuran, bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte, Pinaldi, Yonca Tim, Özsüt, Türkova, Bartın Makine, Madeş, ABA inşaat, Barçelik, Yelkenciler, Ustaoğlu, Seğmen Mobilya, Zytin Mobilya, Borcan Pilastik, Bardo Mobilya ve Egemen Ayakkabı firma sahipleri ve yetkilileri katıldı. Milletvekili Yılmaz Tunç'un, OSB'de faaliyet gösteren firma yetkililerinin sorunlarını dinlediği toplantıda Bartın OSB'nin 7 yıl önce 4 fabrika ile faaliyet göstermeye başlayan ve bugün 28 fabrikaya ulaşan OSB'nin ihtiyaçlarının ve sorunlarının arttığını, bunların çözümü için gerekli çalışmaların titizlikle yaptıklarını söyledi. OSB'nin arıtma problemi ile ilgili olarak, proje çalışmalarının devam ettiğini belirten AK Parti Bartın Milletvekili Avukut Yılmaz Tunç, "Sanayi ve Ticaret Bakanlığımız gerekli ihale hazırlıklarını yapıyor. OSB köprüsü ile ilgili girişimler sürüyor. OSB doğalgaz dağıtım ihalesi de gerçekleştirilecek" dedi.