Acılı Baba 1 Aydır Kayıp Kızını Arıyor

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde Durmuş Yılmaz isimli acılı baba bir aydır kayıp kızını arıyor.

Acılı Baba 1 Aydır Kayıp Kızını Arıyor
Konu ile ilgili olarak İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Durmuş Yılmaz, "Psikolojik rahatsızlığı olan kızım Buket Yılmaz (17), daha önceleri intihar girişiminde bulunmuştu. Bir kere yine evden kaçmıştı. Ancak o zaman 36 saat içerisinde tekrar eve geri döndü. Bu son olayda kızımın yine evden kaçtığını öğrendim. Yaptığım araştırmalar sonucu kızımın Antalya'nın Manavgat ilçesinde Fatih Avcı isimli bir gençle görüldüğü tespit edildi. Kendim Manavgat ilçesine giderek kızımı ve onunla birlikte olduğunu öğrendiğim Fatih Avcı isimli kişiyi aradım ancak ikisinin de izlerine ulaşamadım" dedi.
Kızının kayıp oluşunun kendisini kahrettiğini ifade eden Yılmaz, "Kızımın psikolojik rahatsızlığı beni çok zor durumda bırakıyor. Bu yapmış olduğu davranışlarının kendi özgür iradesiyle olmadığını tamamen rahatsızlığı sonucu olduğunu biliyorum. Kendisine sesleniyorum korkmasına gerek yok yuvana geri dön her ne olursa olsun biz senin yanındayız" dedi.
Durmuş Yılmaz, "En son çare olarak kayıp aranıyor diye el broşürleri bastırıp ulaşa bildiğim il ve ilçelere el ilanlarını dağıtıyorum. Konu hakkında jandarma ve polis ekiplerine müracaatlarımı yaptım kızımın bulunmasını çok istiyorum" diye konuştu.