Thy Yıldızlarla Uçuyor

Türk Hava Yolları (THY) ve İngiltere Premier Lig'in dünyaca ünlü takımı Manchester United arasındaki sponsorluk anlaşmasının resmi töreni bugün Manchester United-Fulham maçı öncesinde Old Trafford Stadı'nda gerçekleştirildi

Thy Yıldızlarla Uçuyor
  Tü ; rk Hava Yolları ( THY ) ve İngiltere Premier Lig ' in dü ; nyaca ü ; nlü ; takımı Manchester United arasındaki sponsorluk anlaşmasının resmi tö ; reni bugü ; n Manchester United-Fulham maç ; ı ö ; ncesinde Old Trafford Stadı ' nda gerç ; ekleştirildi .

Tö ; rene Manchester United oyuncuları , Wayne Rooney , Ryan Gigs , Nani , Ji Sung Park , Darren Fletcher ' ın yanı sıra , Kulü ; p Başkanı David Gill , Ticari Direktö ; r Richard Arnold ile Tü ; rk Hava Yolları Yö ; netim Kurulu Başkanı Hamdi Topç ; u ve Yö ; netim Kurulu Başkan Vekili Cemal Şanlı katıldı . Avrupa ' nın 4 ' ü ; ncü ; en bü ; yü ; k havayolu şirketi olan Tü ; rk Hava Yolları , 3 buç ; uk yıllık imzalanan sponsorluk anlaşmasına gö ; re , takım oyuncularını tü ; m maç ; larına , turnuvalara ve eğitim kamplarına taşıyacak . Ayrıca , dijital boardlar ve reklam panolarında THY ile gerç ; ekleşen sponsorluğun duyurusu yapılan Old Trafford stadındaki tü ; m reklam panolarında THY ' nin logosu bulunacak .
İmza tö ; reninde konuşan Manchester United Kulü ; bü ; Başkanı David Gill , ' THY ile yapılan anlaşma , Manchester iç ; in dü ; nyada ö ; nemli bir ö ; rnek arz etmektedir . Havayolunu kulü ; bü ; mü ; zde memnuniyetle karşılıyoruz . THY Manchester ' da ve dü ; nyada yolcu sayısını arttırmaya devam ederek bü ; yü ; yen bir havayolu şirketi olduğunu kanıtladı ' dedi .

THY Yö ; netim Kurulu Başkanı Hamdi Topç ; u ise , ' İngiltere ' nin ve dü ; nyanın ö ; nemli futbol kulü ; plerinden olan Manchester United , dü ; nyanın hemen hemen her bö ; lgesinde taraftara sahip bir takım . THY de Tü ; rkiye dışında 76 ü ; lkede 120 noktaya uç ; uş gerç ; ekleştiriyor ve yolcu taşıyor . Bu yıl 11 yeni noktaya daha uç ; uşa başlayacağız . İşte bu nedenle bu iki markanın işbirliği daha da ö ; nem arz ediyor ' dedi .

Manchester United ' a sponsor olmaktan guru duyduklarını ifade eden Hamdi Topç ; u , ' Bugü ; n bizim iç ; in ö ; nemli bir gü ; n . THY marka değerine ö ; nemli katkı sağlayacak bu işbirliği iç ; in burada . THY bu işbirliği ile birlikte global marka olma yolunda ö ; nemli bir adım atacaktır ' dedi .

Manchester United Ticari Direktö ; rü ; Richard Arnold ise , ' Ü ; retkenliği ve başarıyı amaç ; edinen THY , bizleri kendisine oldukç ; a hayran bıraktı . Kulü ; bü ; mü ; zle yapmış olduğu geniş kapsamlı anlaşma ile bü ; yü ; k planları olan bir havayolu şirketi THY ile ç ; alışmak iç ; in sabırsızlanıyoruz ' dedi .

1933 yılında yola ç ; ıkan Tü ; rk Hava Yolları , bugü ; n dü ; nyada 120 yurtdışı uç ; uş noktasına sefer dü ; zenleyerek , 25 milyondan fazla yolcu taşıyor . Star Alliance ü ; yesi Tü ; rk Hava Yolları , gelecek 5 yıl iç ; erisinde daha da bü ; yü ; yerek 196 uç ; aklık bir filoya sahip olmayı hedefliyor .