Seçimde Kooperatifin İmkanlarını Kullanmayacak

Tokat Bakkallar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkan Adayı Ahmet Hamdi Aydoğan, seçim çalışmalarını kooperatifin imkanlarını kullanmadan yapacağını kaydetti.

Seçimde Kooperatifin İmkanlarını Kullanmayacak
  Tokat ' ta ertelenen Bakkallar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası seçimine kısa bir süre kala 3 başkan adayı seçim faaliyetlerine devam ediyor . Bakkallar Manifaturacılar Tuhafiyeciler Odası Başkan Adaylarından aynı zamanda Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan , esnafın sesi olmak adına yola çıktıkları bu yarışta kooperatifin imkanlarını kullanmayacaklarını belirterek , " Bizler seçim çalışmalarımızı mütevazi imkanlarımız ölçüsünde sürdüreceğiz . Elimizden geldiği kadar esnaflarımıza ulaşmaya çalışacağız . Esnaf ziyaretlerimiz yoğun bir şekilde devam edecek . Açacağımız seçim bürosunda bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz " dedi .
Başkan Aydoğan ayrıca 20 Mart tarihinde Birlik Düğün Salonunda yapılacak seçimlerde çoğunluk sağlanamaz ise seçim tarihinin bir hafta ileri alınarak 27 Mart tarihinde yapılacağını kaydetti .