Sebzeciler Odası'nın Yeni Başkan Durgut

İnegöl Meyveciler ve Sebzesiler Odası'nın yeni başkanı Vehbi Durgut oldu.

Sebzeciler Odası'nın Yeni Başkan Durgut
  Sebzeciler Odası ' nın 17 . genel kurul toplantısı Esnaf Sarayı Düğün Salonu ' nda yapıldı . 2 dönemdir oda başkanlığı yapan Hayrettin Uz ile yine iki dönemdir başkan vekilliği görevinde bulunan Vehbi Durgut yarıştı .
Faaliyet ve denetim raporlarının okunup aklanmasının ardından odanın isminin değiştirilmesi görüşüldü . Üyelerin oy birliği ile İnegöl Meyveciler ve Sebzeciler Odası ' nın ismi " İnegöl Meyveciler , Sebzeciler ve Pazarcılar Odası " olarak değiştirildi .
Seçimlerde mevcut başkan ve başkan vekilinin yeni yönetim için aday olmasını değerlendiren TÜSPAF Genel Başkanı Mehmet Çakman , " 8 yıldan beri kardeşlik havası içinde hizmet ediyorlar . Başkanın en yakın takipçisi , her zaman her il ve ilçede olduğu gibi , siyasette de bu böyledir , koltuğa en yakın ikinci başkanlardır . Arkadaşların kendi teveccühleri , yollarını ayırmışlar . Şu an iki liste olarak karşımıza çıktılar . Bu anlamda bir kırgınlık olması söz konusu değildir . Seçim sonrasında kim kazanır , kim kaybeder bilinmez , ama yine aynı sokakta , aynı çatının altında satışımızı yapacağız . Dolayısıyla biz bir aileyiz ve kırgınlığa hiç gerek yok " dedi .
Konuşmaların ardından geçilen seçimde 170 üyeden 147 ' si oy kullandı . Bir geçersiz sayılırken , 100 oy alan Vehbi Durgut , 46 oyda kalan Hayrettin Uz ' u büyük farkla geride bırakarak odanın yeni başkanı oldu .
Yönetim kurulu üyeliklerine Abdullah Özdemir , Ali Eren , Osman Kabakçı , Can Eriş , Murat Avaz ve İsmail Çubukçu , denetim kuruluna Adem Yolcu , Üzeyir Yıldız ve Kadir Kurhan seçildi .