Reklamcılıkta Uluslararası Adım

Dolphin Ajans, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinin televizyon kanallarıyla, reklam veren Türk firmalarını bir araya getiriyor.

Reklamcılıkta Uluslararası Adım
  Türkiye ' nin Suriye ve Ürdün gibi ülkelerle vize uygulamasını kaldırması reklam sektörüne uluslar arası bir boyut kazandırdı . " Mahmut Tea " filmiyle başta Dubai olmak üzere Ortadoğu ve Körfez ülkelerine ulaşan Dolphin Ajans , şimdi ise bu ülkelerin televizyon kanallarının Türkiye ajanslığını üstleniyor . Dolphin Ajans tarafından hazırlanan filmlerin özellikle Arap dünyasında büyük beğeni toplaması , Türkiye ajanslığı kurulması işlemlerini hızlandırdı .
Bu doğrultuda gelen yoğun talepler karşısında halen Ortadoğu ' da yayın yapan MBC , Abudabi , Dubai One , ZTV , El Şarkiye , Türkmeneli , Elenvar , Eddounia , Syria TV ve Fırat gibi bir çok önemli kanalın yetkilileri ile görüşme yapan Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu , " Dubai ve Suriye ' ye yaptığımız ziyaretlerde Ortadoğu ' nun önde gelen tüm televizyon kanallarının yöneticileri ile ortak görüşmelerimiz oldu . Aldığımız kararlar çerçevesinde tüm bu kanalların Türkiye reklam temsilciliğini üstlendik " dedi .
TV DİZİLERİ ETKİLİ OLDU
Ortadoğu ' da yayın yapan TV kanallarında Türk dizilerinin yayınlanması ile birlikte Türk ürünlerine büyük bir talebin oluştuğunu belirten Özkoyuncu , " Yayındaki Türk dizileri , Türk mallarına olan talebi şuan tetiklemiş durumda . Bu pazara girmek isteyen veya bu pazarda yatırımı bulunan firmalarımız ajansımız aracılığıyla ürünlerini daha iyi tanıtma imkanı bulabilecekler . Arap TV kanallarına uygun fiyata hazırladığımız tanıtımlar kısa sürede hedef kitleye ulaşacaktır " diye konuştu .
REKLAMCILIKTA 16 . YIL
Gaziantep Bölgesinde Ulusal Ajanslık faaliyetlerini sürdüren ve 16 yılını kutlamaya hazırlanan Dolphin Ajans , bölgedeki reklam verenlerin filmlerinin hazırlanması aşamasında prodüksiyon hizmeti veriyor . Gaziantep ' in yanı sıra İstanbul ' da da çok iyi bir ekip oluşturan Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu , Öncü Salça ' ya hazırladığı " Acısıyla , Tatlısıyla " marka slogan ve reklam filmiyle Anadolu ' nun en iyi reklam ajansı ödülüne layık görüldü .