Muğla Teknik Direktörüne Suçlama

Tekirova Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Şahin, Muğlaspor ile oynanan karşılaşmadan sonra çıkan olayların sorumlusu olarak Muğlaspor Teknik Direktörü Mehmet Alpez ve Ata isimli futbolcusunu gösterdi

Muğla Teknik Direktörüne Suçlama
  Tekirova Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Şahin , Muğlaspor ile oynanan karşılaşmadan sonra çıkan olayların sorumlusu olarak Muğlaspor Teknik Direktörü Mehmet Alpez ve Ata isimli futbolcusunu gösterdi . Maç sonunda futbolcularına küfürler ve tehditler yağdırdıklarını söyleyen Şahin , olayların bu şekilde çıktığını söyledi .
Tekirova Belediyespor ile Muğlaspor arasında oynanan ve 2-2 biten karşılaşmadan sonra Muğlaspor Teknik Direktörü Mehmet Alpez ve 2 numaralı futbolcuları Ata ' nın soyunma odasına giderken futbolcularına ' Bu işin Muğlası ' da var , gelince göreceksiniz ' diyerek küfürler savurduğunu söyleyen Başkan Şahin , " Futbolcularımızı sakinleştirip soyunma odasına götürdükten sonra bu sefer stadın özel güvenlik güçlerine hakaret yağdırıp küfürler savurmaya başladılar , ellerindeki su şişelerini ve kramponlu ayakkabılarını güvenlik güçlerine atmaya başladılar . Bunca kışkırtmanın üzerine olaylar çıktı " diye konuştu .
Muğlaspor Teknik Direktörü ve futbolcularının yaptıklarının tribünlerede sıçradığını söyleyen Şahin , şunları söyledi :
" Daha maç başlamadan bizlere küfür etmeye başladılar , Muğlaspor seyircisi maç boyunca gerek Tekirova halkına gerekse futbolcularımıza ağzı alınmayacak küfürler etti . Buna rağmen bizler sakinliğimizi koruduk ve çıktık sahada topumuzu oynadık . Bir teknik adamın tüm futbolcularını ve tribünleri bu kadar tahrik etmesine bir anlam veremedim . Futbolun içinden gelmiş birisinin bunları yapmasına bir anlam veremiyorum . "