Microsoft çalışanları rakip iPhone'un tutkunu

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan ve ürünleri akıllı telefonlar da dahil birçok elektronik cihazda kullanılan Microsoft'un çalışanları, rakipleri Apple'ın iPhone ürününü kullanmayı tercih ediyor.

Microsoft çalışanları rakip iPhone'un tutkunu
  The Wall Street Journal ' da ( WSJ ) yer alan bir haberde , Microsoft ç ; alışanlarının mobil cihaz sektö ; rü ; nde kıyasıya rekabet iç ; inde bulunduğu Apple ' ın ü ; rü ; nü ; kullanmasının ö ; nemli bir gerç ; eği gö ; sterdiğine işaret edildi .

WSJ ' ye gö ; re , Microsoft ç ; alışanlarının bu ilgisinin Apple ' ın yarışta ne kadar ö ; nde olduğunu ortaya koyuyor .

Şirketin bazı ç ; alışanları , iPhone ' u tutku derecesinde beğenirken bu durum Microsoft toplantılarında ilginç ; gö ; rü ; ntü ; lerin ortaya ç ; ıkmasını da neden oluyor .

Bu durumun en son ö ; rneği , Microsoft ' un geç ; en Eylü ; l ' de dü ; zenlediği genel şirket toplantısı sırasında gerç ; ekleşti . WSJ ' nin olayın şahitlerine dayandırarak verdiği ö ; rneğe gö ; re :

Bu toplantı sırasında bir Microsoft ç ; alışanı , iPhone ' u ile şirketin CEO ' su Steve Ballmer ' ın fotoğrafını ç ; ekmeye ç ; alışırken , Ballmer bir ç ; alışanın elinden cihazını alıp yere koymuş ve ayağı ile ü ; zerine basıyor gibi yapmış .

ELLERİNDEN DÜ ; ŞÜ ; RMÜ ; YORLAR


Ballmer ' ın bu şaka yollu uyarısına rağmen Microsoft ' un ABD ' nin Seatle kentindeki merkezinde gö ; rev yapan birç ; ok ç ; alışan toplantı odalarında , kafeteryalarda ya da bekleme salonlarındayken iPhone ' larını ellerinden dü ; şü ; rmü ; yor .

İphone tutkusu ç ; alışanlar arasında o kadar yaygın ki ; şirkette kritik gö ; revlerde bulunan ü ; st dü ; zey yö ; neticiler bile bu cihazı kullanıyor . Microsoft ' un oyun konsolu olan Xbox ' ın tasarımında bulunan ve aynı zamanda Eğlence Ü ; rü ; nleri Birimi Başkanı J . Allard bu kişilerden sadece biri .

Haberde , yaklaşık 10 bin Microsoft ç ; alışanının kurumsal e-posta adreslerine iPhone ü ; zerinden eriştikleri de hatırlatıldı ve bu rakamın toplam şirket ç ; alışanlarının yü ; zde 10 ' una denk geldiğine işaret edildi .

Microsoft ' taki gö ; rü ; ntü ; nü ; n aksine , Apple ç ; alışanları kendi mobil ü ; rü ; nlerini kullanmaktan yana . Apple ' da ç ; alışan ya da ç ; alışanlarıyla sü ; rekli iş ilişkisi iç ; inde bulunanlar , son dö ; nemde bu şirkette gö ; rev alanların iPhone ' dan başka telefon kullandığını hatırlamadıklarını sö ; ylü ; yor .

.