GÜMÜP adından söz ettiriyor

Makina Mühendisi Yüksel Yalçın ve Gümüşhaneli bir grup mühendis tarafından kurulan Gümüşhaneli Mühendisler Platformu (GÜMÜP) birçok alanda adından söz ettiriyor.

  Ö ; nü ; mü ; zdeki gü ; nlerde başkanlığını devralacak olan İnşaat Mü ; hendisi Yü ; ksel Hamzaoğu iç ; in ö ; vgü ; dolu sö ; zler sarfeden GÜ ; MÜ ; P kurucu başkanı Yalç ; ın , konu ile ilişkin gö ; rü ; şlerini şö ; yle ifade etti : ' Ö ; nü ; mü ; zdeki gü ; nlerde bü ; yü ; k emekler ortaya koyarak faaliyete geç ; irdiğimiz GÜ ; MÜ ; P ' ü ; n başkanlığını değerli ağabeyimiz Yü ; ksel Hamzaoğlu ' na bırakmanın kıvancı iç ; erisindeyiz . GÜ ; MÜ ; P , inanayorum ki kısa bir sü ; re iç ; erisinde gerekli ç ; alışmaları ortaya koyarak hakettiği konuma gelecektir . Bu anlayışla bizlerden gö ; revi teslim alacak olan sayın Hamzaoğlu ' nun da aynı başarıyı ve dinamikliği gö ; stereceğine inanıyorum . '

Başkan Yalç ; ın , dernekç ; iliğin herşeyden ö ; nce gö ; nü ; l işi olduğunu da belirterek Hamzaoğlu ' nun bu iş iç ; in biç ; ilmiş kaftan olduğunu ve aynı zamanda tam bir Gü ; mü ; şhane sevdalısı hemşerimiz olduğunu vurguladı .


Kaynak : gü ; ndoğumu