CHP değişerek gelişmeye çalışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nde değişime yönelik taleplerin olduğunu belirten Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ın yaptığı açıklamada bu talebi açıkça dile getirdiğini söyledi.

CHP değişerek gelişmeye çalışıyor
Kılıçdaroğlu, Baykal’ın bu talebinin hem yurtdışında hem de CHP’ye sempatisi olan kişiler tarafından sevinçle karşılandığını belirtti.

CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP’de değişime yönelik bir talep var. Sayın Genel Başkanımız yaptığı açıklamada bu talebi de dile getirmiştir. Gerek partinin tabanında, gerek yurttaşlarda, gerek CHP’ye sempati duyan çevrelerde bu sevinçle karşılanmıştır” diye konuştu.

Muş’a giden Kılıçdaroğlu, genel afla ilgili sözlerini medyanın çarpıttığını ileri sürdü. Kılıçdaroğlu, “Mustafa Sarıgül’ün partisine daveti kabul edecek misiniz?” sorusuna da “Benim yerim bellidir. Biz esen rüzgâra göre parti değiştirmeyiz” yanıtını verdi. CHP’de değişim konusundaki bir soru üzerine de Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Her partinin kongresinde değişimleri büyük ölçüde görürsünüz. Bizim partimizde de böyle bir talep var. Sayın Genel Başkanımız bu talebi de dile getirmiştir. Gerek partinin tabanında, gerek yurttaşlarda, gerek CHP’ye sempati duyan çevrelerde bu sevinçle karşılanmıştır.”